Top 7 membrii
24 Aug 2008, 23:36
Well,cam asta ar fii topul meu.Dar vreau sa zic ca acele locuri nu conteaza.Toti sunt speciali pentru mine in egala masura.

1) Ginny = Hahalina mea junior.Cred ca cu ea m-am imprietenit imediat dupa ce l-am cunoscut pe Waydreamer.Este o persoana cu suflet si te face mereu sa zambesti indiferent de situatie.Ii place sa ajute lumea si sa destinda atmosfera.Am avut marea placere sa vorbesc cu ea destul de mult si asa am ajuns sa ne construim o relatie doar a noastra(la care poreclele total paralele sunt la ordinea zilei)

2) Ada = Deci cu fiinta asta razi si daca ii vezi numele jos cand este online.Are o fire copilaroasa si este innebunita dupa skateri.Ceea ce ma amuza la culme.Este o persoana de treaba care vine mereu cu ideei noi si este foarte activa.Din fericire si ea este un membru vechi si am avut placerea sa vorbesc si sa o cunosc inca de cand m-am inregistrat.

3) Clarissa Divine = aici ar fii multe de spus.Cu nenorocirea asta am avut fel si fel de conversatii.Si am constatat cu uimire ca avem cate ceva in comun,chiar daca diferenta de varsta este destul de mare.De cate ori apuc sa vorbesc cu ea pe mess sau pe forumuri deja se instaleaza atmosfera aia de caterinca si nebunie.Dar noi chiar luam in serios treburile alea.O respect pentru ideile ei originale si pentru modul de a gandi.A scris niste poezii minunate si sunt sigura ca daca le-ar publica,acestea ar fii la mare cautare.

4) Hermione Anne Granger = Lulaaa...despre ea as zice multe.Ca si in cazul celor de mai sus mentionate,si pe ea am avut marea onoare sa o cunosc inca de cand m-am inregistrat.Este o fata cu cap,are idei bune,este activa si posturile ei arata ca e o persoana deosebita.La o vreme aveam discutii pe mess lungi cu ea si sincer eram bucuroasa ca ma inteleg asa bine cu ea.

5) Lyra & Julia = N-am putut sa va pun pe locuri diferite.Amandoua insemnati la fel de mult pentru mine.Stiti sa aveti grija de forum si sa-l faceti mai frumos.Aveti grija de membrii si incercati sa le fie bine tuturor.Ca persoane imi pareti destul de serioase si mereu sunteti gata sa ajutati membrii forumului.

6) Waydreamer = Mda..deci ar fii enorm de spus...Cu el am avut primul contact pe acest forum dupa ce am fost sortata la viperini.Observasem cu stupoare ca el era singurul din accea casa.Dar isi tinea de urat cu prietenii lui imaginari.M-am atasat de el ca un coleg,amic sau si mai bine spus frate.De cate ori am avut ocazia sa vorbesc cu el imi lumina ziua.Era o persoana foarte amuzanta si plina de viata.Imi pare rau ca nu mai da pe aici.Forumul ar fii foarte insufletit cu el alaturi.Desi e cam paralel cu lumea.Eu sper sa il mai prind pe mess,desi il vad foarte rar on,pentru a mai vorbi cu el.

7) Charlizze = Este o persoana serioasa si are o personalitate destul de matura.Are posturi multe,dar se vede ca le face cu cap.Si pe ea o cunosc inca de cand am venit pe acest forum.Am observat ca cei mai apropiati de mine sunt membrii cu care am inceput sa postez pe acest forum.Cred ca din cauza timpului care a trecut am format legaturi destul de stranse.Charlizze este o persoana de treaba si cu siguranta are respectul meu.Sper sa revina pe forum ca unii ii vor simti lipsa.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Top 7 membrii - by Lyra Dust - 24 Aug 2008, 23:02
Re: Top 7 membrii - by Cheyenne Laurette - 24 Aug 2008, 23:20
Re: Top 7 membrii - by Kennya Allen - 24 Aug 2008, 23:36
Re: Top 7 membrii - by Ginny Malfoy - 24 Aug 2008, 23:44
Re: Top 7 membrii - by Julia Lilith Potter - 25 Aug 2008, 11:50
Re: Top 7 membrii - by Ada McNair - 25 Aug 2008, 12:26
Re: Top 7 membrii - by Raizen Isildur - 25 Aug 2008, 17:53
Re: Top 7 membrii - by Hermione Anne Granger - 25 Aug 2008, 18:54
Re: Top 7 membrii - by Lyra Dust - 10 Sep 2008, 16:25