Lectia numarul I - Fiinte sau Bestii?
|
29 Aug 2008, 20:34
|||
|
|||
Parerea mea este ca acele "bestii" sunt de fapt oameni(=vrajitori). Un ex bun il dau varcolacii.
Eu una cred ca varcolacii sunt fiinte vi,oameni care gendesc,mananca,cresc,mor,merg la serviciu,respecta legile omenirii asa cum trebuie.Singurul defect este ca o data le luna trebuie sa se transforme in acele creaturi "rele".Insa ei nu vor asta. Eu cred ca varclacii sunt oamenibaturi de soarta sortiti sa fie altfel si etichetati de catre comunitatea vrajitoreasca devenind astfel izolati. Sunt niste nefericitii cu o inima franta si cu un destin negru si cu o infatisare diferita. Pacat de cei tineri care nu se pot bucura de copilarie asa cum o fac ceilalti. Un alt exepmlu de fiinte sunt centaurii. ei bine...ei nu pot fi denumiti bestii. Traind departe de incuiati si de vrajitori ei nu fac rau nimanui. Sunt la fel de inteligenti,poate chiar mai inteligenti decat oamenii, dar diferitii.Nimeni nu are treba cu ei asa cum nici ei nu au treaba cu noi. Nici trolii nu pot fi numiti besti. Posedand o inteligenta mai scazuta nu stiu ce cred si poate de aceea ataca vrajitotii.Insa sunt niste oamni diferiti baturi de soarta si la fel izolati si etichetati de catre comunitatea vrajitoreasca. Omul,in general, daca vede un alt om sau o fiinta mai diferite o clasifica ca fiind bestie,adik un lucru de care sa se teama. Si Raizen Isildur eu nu cred ca vampirii sunt bestii.Nu...niste fiinte care pentru ei foamea este mai puternica decat vointa.Poate ei nu isi doresc sa se fi nascut asa,insa soarta a hotarat pentru ei. Iar dragonii sunt animale mistice rle,insa sunt totusi animale.Ei ranesc pentru a se hrani.VANEAZA SAU VEI FI VANAT. asta este legea lor. Acum pentru intrebarea: de ce incuiatii nu pot vedea aceste fiinte? Pentru ca pur si simplu asa trebuie.Incuiatii nu stiu nimik despre magie si nu cred in ea asa ca... cum poti vedea ceva daca tu crezi ca de fapt nu exinta. Eu daca as fi sef la Departametul de Control al Creaturiilor Magice as clasifica astfel: a)Fiinte perfect normale,cu mici exceptii( varcolacii,centaurii si trolii) b)Fiinte bland folositoare omului( spiridusii de casa,inorogii) c)Fiinte rele,dar cu inima franta( vampirii) Eu consider ca toti cei eunmerati sunt fiinte,oameni care vor nu vor respecta o alta lege decat cea normala,fiind astfel etichetati. Toti trebuie sa se hraneasca in felul lor.Pur si simplu nu au cum se se puna cu soarta. Eu consider ca toti eu locul in lumel lor.Nu au fost lasati pe lume degeaba,ci cu un scop. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lectia numarul I - Fiinte sau Bestii? - by Kennya Allen - 24 Aug 2008, 17:32
Re: Lectia numarul I - Fiinte sau Bestii? - by Raizen Isildur - 24 Aug 2008, 18:06
Re: Lectia numarul I - Fiinte sau Bestii? - by Cheyenne Laurette - 26 Aug 2008, 17:26
Re: Lectia numarul I - Fiinte sau Bestii? - by Hermione McGonagall - 29 Aug 2008, 20:34
Re: Lectia numarul I - Fiinte sau Bestii? - by Kennya Allen - 01 Sep 2008, 10:27
Re: Lectia numarul I - Fiinte sau Bestii? - by Dralex Smith - 04 Oct 2008, 12:07
Re: Lectia numarul I - Fiinte sau Bestii? - by Kennya Allen - 05 Oct 2008, 13:58
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia I >:) | Hayley M. Alden | 31 | 8,369 |
16 Oct 2010, 22:20 Last Post: Hayley M. Alden |
|
Lectia 3- Miscarea stelelor | Nereida Devon | 6 | 3,471 |
10 Jan 2009, 17:49 Last Post: paffy camy |
|
Lectia 2- Cititul in palma | Nereida Devon | 14 | 9,548 |
09 Dec 2008, 15:19 Last Post: Nereida Devon |
|