She's the Mirror inside two souls {.Charlizze.}
01 Sep 2008, 23:06
Hmm, foarte urat din partea lui Charlizze. Nu te credeam in stare te asa ceva, sincer.

Imi pare sincer rau pentru tine, Agathe Zimmer, si pentru Charlinne Saurier di Rino. Stiu cum e ca cineva sa iti copieze toata munca. Lyra si cu mine ne cerem scuze in numele lui Charlizze, si in numele forumului. Nu am dorit ca un astfel de lucru sa se intample, si intelegem gravitatea situatiei. Insa eu, personal, sunt activ doar pe acest forum de HP si nu am avut de unde sa stiu ca acel personaj este copiat.

Acum, Chralizze, ne-am hotarat ca nu ar fi corect sa scadem puncte de la Ods, si nici ban nu meriti. Am hotarat impreuna cu Lyra sa iti acordam o a doua sansa, cu conditia de a-ti crea propriul tau personaj, cu descriere si nume scrise de tine personal. Ar fi frumos sa nu mai plagiezei niciodata, nimic. Nu e frumos, si cel de la care copii a muncit pentru respectivul lucru.

Sper ca decizia noastra sa fie una corecta, iar daca nu este va invit sa obiectati.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: She's the Mirror inside two souls {.Charlizze.} - by Raizen Isildur - 01 Sep 2008, 23:06