Adevar sau provocare
03 Sep 2008, 17:11
Ooc: Ma bucur ca nu esti suparata, Lyra..
Bic:

Ginny ii zambi Lyrei. Avea mintea complet smolita, goala.
"Pamantul catre Raizen!" urla o fata de la Ravenclaw.
Cel inspre care aterizase sticla, Raiz, afisa o privire indrazneata si .. neconvingatoare si alese provocare.
"Lyra!" striga Ginny. "E fratele meu, dreptul meu.. pleasee [-o<"
In timp ce Raizen facea semne disperate cu mainile, si Lyra incuvinta, se intampla ceva infiorator. Becul de deasupra incepu sa se invarta secsos si palpaind. Ginny, Ada, Kennya si Clarissa salivau la el, iar Harry ii dadu un ghiont, indignat, lui Ginny. DEsigur ca se trezi cu o cratita intreaga rasturnata in capul sau.
Deodata, becul se stinse. Era intuneric. O fereastra aparu, imitand ca dadea inspre lac. Se zareau fulgerele care intretaiau cerul, tipete, sange, cranii, un barbat ce se uita la telenovele..
"HEI! NU SCRIA IN SCENARIU SA TE UITI LA TV!" urla Kennya la barbat.
Deci era intuneric, si cand un fulger hotara sa stea mai mult si camera se lumina cat de cat, toti il vazura pe Harry incercand sa'si puna bratele in jurul umerilor Ginevrei, care se apara ca o acadea.
Geamul fals se sparse. Lumea urla. Era.. Maleficul Lord Smoala!! MWHAHA!
"SMOLLY - E A PATRUZECEA MIA OARA CAND ITI SPUN SA NU MAI VII CU HARTIE IGIENICA LA TINE!!!!" racni Ginny, astfel incat persoanele de langa ea, Harry si Kennya, aveau deja urechile roz cu stelutze. "Si FARA pozitii Matrix :-w"
Incercand o pirueta prin aer, cu spada formata din hartie igienica lipita cu solutie de sters praful, Smolly daduse cu piciorul delicat [de nu mai putea] in capul lui Ron, care cazu lat la pamant.
Ma rog, continuara. Becul isi reveni, terminand cu pozitiile secsi, si totul se facu alb. ADica nu alb, dar nu mai era negru si noah.. sa zicem ca era roz cu stelutze
"Deci provocarea o da Gi.." incepu Nereida, dar fu intrerupta de o observatie importanta de'a lui Ginny:
"BISCUITI LoveLove"
"Deoarece observ o oarecare.. imensa, hmm, distratie cu niste biscuiti, a Ginvrei si Adei, cred ca.." sp Raizen, sperand din tot sufletul sa nu primeasca provocarea de la sora sa.
"MNUUUU!! Asa, unde ramasesem, dragul meu fratior? Happywide" zise Ginny.
"DAr erau 485 pachete de biscuiti!! OmgOmg cum le'ati terminat nenorocirilor?" zise Clarissa.
"Au fost putine Deci Raizeeen >Happywide< te provoc sa te dai cu vopsea galbuie pe sprancene, si apoi sa desenezi un tutu frumos si sa te saruti cu Kennya Whistle hehe Happywide"
Urmatoarele 5 minute, jocul fusese intrerupt pentru a privi cu toti, mancand chips'uri, un peisaj de iubire frateasca: Raizen o tragea de par pe Ginny, iar aceasta tinea niste crengi in mana.
"Pe obraaaz!" tipa Ginny.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Adevar sau provocare - by Kennya Allen - 02 Sep 2008, 17:41
Re: Adevar sau provocare - by Lyra Dust - 03 Sep 2008, 16:31
Re: Adevar sau provocare - by Ginny Malfoy - 03 Sep 2008, 17:11
Re: Adevar sau provocare - by Kennya Allen - 10 Sep 2008, 08:33
Re: Adevar sau provocare - by Lyra Dust - 10 Sep 2008, 12:41
Re: Adevar sau provocare - by Ginny Malfoy - 10 Sep 2008, 16:03