Schimbari
03 Sep 2008, 23:11
Well, totul a devenit cam plictisitor pe acest forum. Aceleasi imagini, aceleasi rang-uri, aceleasi forumuri..de cand lumea. Noi, Lyra si cu mine, ne-am hotarat ca o schimbare..mai generala, nu ar strica. Si asa Julia ne-a rugat sa stergem tot ce a facut ea...asa ca..era timpul pentru o schimbare.

Ne-am gandit ca, desi avem un rang important, de Admini, ar fi foarte frumos sa participati si voi la aceasta schimbare. Pentru ca noi nu vrem sa ne placa noua forumul, ci voua. Si cum putem sa schimbam forumul in asa fel in cat sa va placa tuturor, decat sa va cerem ajutorul chiar voua.

Orice sugestie, orice idee, orice e de criticat va rog sa postati aici ! Absolut orice feedback, in legatura cu orice, e bine venit. Daca vreti sa stergem sau sa adaugam forumuri, smileyuri, ranguri, pagini, sau altele postati aici.

Pana acum eu si Lyra ne-am hotarat ca schimbarea temei va fi un pas important care v-ar placea. Din pacate azi am analizat toate temele puse la dispozitie de Forumotion si nici una nu se potriveste cu forumul nostru. Asa ca vom crea noi una Happywide. Insa cu ajutorul vostru. Vom astepta sugestii de al voi. Ma refer la culori, imagini, etc. Voi veniti cu ideea, daca e detul de buna, o punem in aplicare. Majoritatea dintre voi nu stiti ca exista un anume http://www.harry-potter.li care va fi site-ul oficial ala acestui forum. Daca va plac culorile de acolo, le putem folosii pe acelea. Totul depinde de ce credeti voi.

Asteptam Feedback

Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
Schimbari - by Raizen Isildur - 03 Sep 2008, 23:11
Re: Schimbari - by Raizen Isildur - 04 Sep 2008, 08:31
Re: Schimbari - by Kennya Allen - 04 Sep 2008, 12:22
Re: Schimbari - by Cheyenne Laurette - 04 Sep 2008, 12:31
Re: Schimbari - by Nosgoth_Vi_Slytherin - 04 Sep 2008, 19:55
Re: Schimbari - by Cheyenne Laurette - 04 Sep 2008, 20:45
Re: Schimbari - by Cheyenne Laurette - 04 Sep 2008, 21:24
Re: Schimbari - by Kennya Allen - 04 Sep 2008, 21:47
Re: Schimbari - by Raizen Isildur - 05 Sep 2008, 08:08