O vizita in Aripa Spitalului
08 Sep 2008, 15:53
In Aripa Spitalului era o liniste deplina, paturile albe era majoritatea goale si frumos aranjate. Doar pe cele de langa dulapul inalt erau pline cu potiuni de vindecare si bandaje. Numai sunetul apei venite dinspre lac si vocile elevilor se auzeau din departare. Era foarte cald afara, si pe langa asta si sambata.Asa ca toti erau liberi.

Insa dupa cateva minute bune, linistea fu intrerupta de o harmalaie ce venea de pe hol. Vindecatoarea se ridica enervata de la biroul ei si se indrepta spre usile inchise. Vocile se auzeau din ce in ce mai tare. La doar cativa centimetrii de fata asistentei, usa se deschise cu putere. Kennya suparata se aseza cu repeziciune pe pat si il izgoni pe baiatul ce a aduso acolo.

"Si tu ce ai mai patit?"
"Dupa cum vedeti am ajutato pe profesoara Ginny di Hahalina sa scoata perdelele din clasa dansei sa le puna la spalat. Dar pasarile ei nebune nu stiu cum au scapat din colivie si au daramat galeria chiar in capul meu." zise Kennya enervata
"Si cand credeam ca am scapat de tine pentru totdeauna." zise cu speranta femeia

Kennya se uita ca hipnotizata la femeie si apoi o impinse putin sa se duca sa ia cele necesare pentru capul ei. Cat timp aceasta fusese plecata, Kennya era cu gandul in alta parte si se uita pe fereastra in departare. Apoi,pentru a doua oara pe ziua de azi, usa se deschise cu putere.Kennya sari in sus din cauza sperieturii si vazu ca in usa era...

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O vizita in Aripa Spitalului - by Kennya Allen - 08 Sep 2008, 15:53

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vizita neasteptata Luna Slytherin 2 1,151 05 Jul 2010, 10:12
Last Post: Bella Emily Rose
  Vizita cu surprize Bella Emily Rose 3 1,231 07 Nov 2009, 17:14
Last Post: Isabella River