Intrunirea neasteptata
|
08 Sep 2008, 19:26
|||
|
|||
Casa era intunecata....totul era pregatit. Semineul ardea si astepta sosirea devoratorilor care foloseau Polenul-Zvrr.
Lordul Voldemort statea cufundat in ganduri in fata flacarilor verzi iar Lucius Malfoy se plimba agitat prin camera. "Unde e? Unde sunt toti? Le-am zis sa fie aici...imi pare rau Lordul meu..." zicea Lucius, transpirand de frica. Nereida coborea scarile catre camera de zi si il observa pe Lucius agitandu-se... "Vrei sa termini? O sa faci o gaura in podea imediat daca mai continui..." zise ea amuzata. "Nu e de ras Nereida..te rog nu incepe cu sarcasmul...chiar nu e momentul. Trebuiau sa fie aici deja...si Draco..Unde naiba e copilul ala?" "Lucius...Lucius...ii ai asa cum ti cresti..." zise Voldemort rece. "Dar Lordul meu...eu.." incerca el sa se scuze "Scuteste-ma de detalii Lucius..Nereida, unde e Malvinus?" "Tata e la Minister, incearca sa faca rost de ce i-ati spus..." "Foarte bine....ia loc Nereida..." zise multumit Voldemort. Doua minute mai tarziu se auzi un zgomot puternic si Draco Aparu in camera, palid la fata si cu mana stanga plina de sange. Lucius si Nereida sarira in picioare si il prinsera pe Draco inainte sa cada la pamant. "Draco...ce e cu tine? Ce-ai patit?" "Aah...La naiba....am incercat sa il aduc aici dar nemernicul a folosit Sectumsempra pe mine..." striga Draco si gemu de durere. "Pe cine? Il omor!" zise Nereida nervoasa. "Nu conteaza....Lordul Meu, a spus ca medalionul e undeva sigur...undeva unde nici nu banuiti" Voldemort nu zise nimic ci isi inclesta mana de nervi pe bagheta. Unul cate unul, devoratorii incepura sa apara din semineu. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|