Care e cea mai draguta pereche?
09 Sep 2008, 12:28
Singura poveste de dragoste,din volumele Harry Potter,care m-a impresionat,cu adevarat,a fost cea al lui Severus Snape si Lily Potter.
Dragostea pe care i-o purta Severus mi se pare ireala,mai presus de realitate...cati dintre noi ar fii capabil sa pastreze un sentiment atat de frumos,intr-un timp atat de indelungat?
In ciuda cuvintelor rele pe care i le-a aruncat,s-a invinovatit intreaga viata pentru acestea si pentru rolul sau in moartea lui Lily.
Este,intr-adevar,dragoste eterna,ce s-a rasfrant asupra lui Harry,dupa moartea mamei sale,prin schimbarea sa radicala ca persoana si sacrificiile si pericolul in care se expunea,jucand un dublu rol.
Mi se pare o dragoste mult mai pura,chiar si decat anumite iubiri impartasite.
Sa induri atata suferinta,sa realizezi ca nu vei putea avea,niciodata,persoana respectiva,in mod sigur,nu este deloc usor.
Toata admiratia mea,pentru sentimentele lui Severus.

Pe langa asta,regret sincer ca Voldemort si Bella nu au avut niciodata o relatie.
Ea il iubea nespus,ii era fidela,il idolatriza,a indurat atatia ani de inchisoare pentru el,dar nu i-au zdruncinat cu nimic sentimentele.
Iar Lordul Intunecat tinea la ea mai mult decat la orice alt Devorator al Mortii,ca dovada fiind reactia lui,atunci cand Bella este ucisa.
Dar,in mod evident,Voldemort avea cu totul alte preocupari decat sa cunoasca dragostea.

Iar pentru final,un cuplu,o dragoste nemuritoare,nerecunoscuta si neimplinita.

[Image: b46xy1.jpg]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Care e cea mai draguta pereche? - by Cho_Chang - 05 May 2007, 13:41
Re: Care e cea mai draguta pereche? - by Fleur - 07 May 2007, 21:54
Re: Care e cea mai draguta pereche? - by No name - 09 Sep 2008, 12:28
Re: Care e cea mai draguta pereche? - by Guest - 30 Aug 2009, 13:45

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  De care actor/ actrita din HP va place ( cum arata :D ) Julia Lilith Potter 55 12,335 09 May 2010, 21:13
Last Post: Rose Evans