O vizita in Aripa Spitalului
09 Sep 2008, 19:13
Nervoasa si injurand in gandul ei, Nereida fugi din nou catre aripa spitalului.
"Esenta de ditaniu....ce sa spun...mi-a luat durerea pentru 10 minute...jur ca il omor pe Neville..." vorbea ea singura.
Dadu buzna inauntru si se duse direct catre doamna Pomfrey.
"Faceti ceva cu mana mea! Esenta de ditaniu e de ca...aa..nu functioneaza..." zise Nereida controlandu-si cu greu vocabularul. Era cu nervii intinsi la maxim si orice o inerva.
"Ooh dumnezeule...ar fi trebuit sa mearga...Ei bine..asteapta te rog aici pana caut eu in manualul de farmece medicinale. Si mai pune putina esenta de ditaniu pana revin." zise Pomfrey, intinzandu-i o sticluta Nereidei.
Cu durerea atenuata momentan, Nereida se tranti pe pat langa o eleva necunoscuta....parea mai mare decat ea si dupa culorile uniformei era de la Ochi-De-Soim.
Fata ii zambi Nereidei si ii arata mana ca sa vada ca amandoua au ceva la mana.
"Duel...tu ce ai patit?" intreba ea.
"Poponeatza...boul de Neville mi-a varsat o potiune pe mana...." zise Nereida.
"Dumnezeule...cat de neindemanatic e. Aah...Eu sunt Nortly Ravenclaw."
"Nereida Devon" zise ea si intinse o mana catre Nortly.€
"Vad ca te-ai mai calmat" ii zise Kennya din patul alaturat.
Ginny incepu sa rada brusc.
"Ce ai? Ti se pare ceva amuzant? Ca mie nu!" incepu Nereida dar Ginny arata cu degetul catre usa.
Neville statea in usa cu parul ars si fata plina de cenusa.
Cand il vazu simti cum sangele ii se ridica la cap si ii fierbe de ura....
"TU! Limbric sclerotic si maniac ce esti! PSIHOPATULE EPILEPTIC SI BUN DE NIMIC! AM SA TE STRIVESC CU MANA MEA CA PE UN GANDAC DE TUFIS CE ESTI! Treci aici!!!" urla Nereida si se ridica, gata sa se napusteasca asupra lui Neville, dar cele trei fete o prinsera de maini.
Neville speriat o si lua la fuga, uitand de parul lui ars.
"LASATI-MA SA IL FAC BUCATI! Am sa il dau de mancare la Cerberul din pivnita bunicului meu! Am sa il fac praf de narglii! AM...Am saa..." zbiera ca bezmetica si incerca sa se elibereze din stransoarea fetelor.
"Calmeaza-te odatda si taci din gura!" striga Nortly la ea.
"Are dreptate...Nereida inceteaza odata! Il bati cand ti se face mana bine..."
"Da...hai..inspira, expira...gandeste-te la Lordul Smoala!" zise vesela Ginny dar tacu brusc cand Nereida se uita urat la ea.
"Ce e cu larma asta? Domnisoara Devon, parca va durea mana." zise Madam Pomfrey coborand din birou cu o sticla in mana.
"Ma doare mana, nu gura! Si il vor durea amandoua pe Neville dupa ce imi vindecati mana"
Madam Pomfrey turna cateva picaturi de ceea ce parea a fi "Murtlap Essence" (asa scria pe sticla). In cateva minute, umflaturile de pe mana se miscorara considerabil si simtea o racoare placuta in palma.
"Vei ramane peste noapte aici si te rog sa torni cate 3 picaturi de esenta pe mana la fiecare 2 ore jumate. Cat despre tine domnisoara Ravenclaw, poti imparti sticla cu Nereida. Va ajuta si la mana ta."
Nereida ii intinse sticla si lui Nortly.

[Image: slytherin1-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O vizita in Aripa Spitalului - by Kennya Allen - 08 Sep 2008, 15:53
Re: O vizita in Aripa Spitalului - by Nereida Devon - 09 Sep 2008, 19:13

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vizita neasteptata Luna Slytherin 2 1,150 05 Jul 2010, 10:12
Last Post: Bella Emily Rose
  Vizita cu surprize Bella Emily Rose 3 1,231 07 Nov 2009, 17:14
Last Post: Isabella River