Intrunirea neasteptata
10 Sep 2008, 13:31
"Pfuaaai! Cat praf are semineul asta! Cred ca nu a mai fost curatat de mult!"mormai Jade, ridicandu-se in picioare si scuturandu-se de funingine. Isi ridica privirea, observand ca toata lumea o privea.
"Aaa, pai...Stiti..."incerca ea sa se scuze "M-am blocat intr-un semineu nemaifolosit de multa vreme, si....mi-a fost cam greu sa ies de acolo!"
"Ce mai scuza!"o certa Lucius. "L-ai facut pe Lordul meu sa astepte! Copil nerecunoscator si..."
"Lucius!"striga Voldemort pentru a se face auzit.
"D-da sta-stapane!"se balbaii el, dandu-si seama ca il enervase pe Stapanul lui.
"Ti-am spus chiar acum cateva minute sa termini cu cearta asta. Jade are dreptate, i-am citit chiar acum gandurile. M-ai dezamagit Lucius, si va trebui sa te pedepsesc."spuse el, ridicandu-si bagheta.
"Nu stapane, fie-ti mila!"se ruga Lucius, cazand in genunchi, la picioarele lui Voldemort.
"Crucio!"
Cele doua fete priveau cu groaza cum Reacredinta tipa si se foia de durerea pricinuita de blestem.
Peste cateva minute Voldemort ridica bagheta, oprind blestemul. Isi intoarse capul si cu ochii rosii atintiti asupra fetelor, le spuse:
"O sa invatati si voi sa faceti asta! O sa fiti meditate in curand, pentru a invata tot ce facem noi. Sper sa nu ma dezamagiti!
"Nu o sa te dezamagim, Stapane!"zisera ele in acelasi timp.
"Foarte bine! Acum luati loc, intrunirea va avea loc in curand, imediat ce sosesc si ceilalti Devoratori!"

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 08 Sep 2008, 19:26
Re: Intrunirea neasteptata - by Iseult Cromwell - 10 Sep 2008, 13:31
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 10 Sep 2008, 13:54
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 12 Sep 2008, 10:59
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 12 Sep 2008, 20:12
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 13 Sep 2008, 14:12
Re: Intrunirea neasteptata - by Kennya Allen - 13 Sep 2008, 21:15