O vizita in bucatarie
|
11 Sep 2008, 04:59
|||
|
|||
Kennya, Ada si Lyra continuau planul lor malefic de al gati pe Raizen. CAnd, deodata, se auzi un "Pam, pam, parapapampam, pam, pam parapapampaam", si in bucatarie isi facura aparitia trei persoane imbracate ciudat.
"E o pasare !" zise Raizen. "Ba nu, un avion !" saliva Ada. "Nu vedeti ca sunt 3? O_O" facu Kennya. Observara ca persoanele acelea erau de fapt.. FETITELE POWERPUFF! De fapt erau Ginny, Smolly si Chilotina imbracati ca fetitele Powerpuff!! "Pam, pam! Sunt Blossom!" striga Ginny, impiedincandu'se apoi de picioarele lui Raizen. "VOI DOI, MAI REPEDE CU REPLICILE VOASTRE DIN SCENARIU!" "Eu sunt Bubbles si am venit sa salvez floricelele de pe campie!!" se prezenta speriat Lordul Smoala. "Eu sunt Buttercup si menirea mea e sa fac boxul un sport infloritor, economic..." sp si Chilotina.. "BUBBLES, BUTTERCUP!" urla Ginevra. "Uitati o tigaie care e pe cale sa cada pe jos! Repede, sa salvam biata faptura!!" Raizen, Kennya, Lyra si Ada faceau ":|" in timp ce nou-venitii se repezira sa salveze tigaia respectiva. Raizen, care stia ca daca isi binedispune sora aceasta avea sa'l dezlege, comanda la spiridusi: "BISCUITI!!!" "BISCUITI?? UNDE? ![]() ![]() Dupa ce cele doua fete s'au indopat de biscuiti, Ginevra si'a aratat bunavointa si l'a dezlegat pe Raizen. Apoi, le spuse camarazilor sai, Smolly si Chilotina [sau mai bine zis Bubbles si Buttercup]: "Presimt ca incepe Nora pentru mama si Hagrid e disperat ca nu apuce sa se uite la emisiune!! Haideti sa mergem sa salvam situatia! Pam, pam, parapapampam!" Zicand acestea, astropufa se facu nevazuta, odata cu Smolly si Chilotina. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Petrecere in bucatarie | Tora Chang | 9 | 2,649 |
02 Feb 2012, 09:59 Last Post: pisicuta_mica |
|
Povesti din bucatarie | Alice Swan | 14 | 2,856 |
09 Feb 2011, 18:50 Last Post: Alice Swan |
|
In vizita la spiridusi | Bell Evans | 45 | 7,892 |