Intrunirea neasteptata
|
12 Sep 2008, 10:31
|||
|
|||
din perete aparu domnisoara Ravenclaw.
Avea o fata zamvbitoare, si ii privi pe toti fara sa spuna niic. Penru o secunda priirea i se opri asupra celor doua fete. ridica putin din spracene, uitandu-se la Stapanul ei. "Ce catuta fantomita asta micuta aici?" Lucius izbucni in ras si nu intarzie sa-i arunce o privire batjocoritoare. "Si eu ma bucur sa te vad Lucius." ii rapsunse Samantha fara sa se consume prea mult. Dar se parea ca multi devoratori avau sa-i urmeze exemplul lui Lucius, razand de prezenta fontomitei. "O fosta soimarita moarta sa devina devoratoare? Foarte buna gluma..." Samantha nu se obosi sa mai raspunda, uitandu-se in continuare la stapanul ei. "Terminati! Domnisoara Ravenclaw, rezolvat?" "Apropae Lodrul me, aproape." "Minunat... te rog, ia loc aici..." si ii r\arata un scaun langa cele doua fete si domnisoara Lestrange. Aceasta din urma ii zambi fantomitei,iar aceasta ii intoarse zambetul binevoitor. "Jade?" "Surpriza." "Nereida?" Aceasta ii zambi. "Am pierdut multe?" "Ah...mai nimic... doar venirea catorva devratori, un crucio aplicat lui lucius... si..." "nimic altceva" continua Nereida. OOC: nu-i asa ca ma bag si eu ca musca-n laptic? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|