Intrunirea neasteptata
12 Sep 2008, 10:59
OCC: Naaah

Fiind toti prezenti, Voldemort isi intoarse scaunul catre devoratori, privindu-i in liniste timp de cateva minute
"In sfarsit suntem toti....cred ca stiti de ce v-am chemat aici, nu?" incepu el.
Nimeni nu scoase un sunet. Nu stiau exact despre ce este vorba si nici nu indrazneau sa spuna ceva.
"Nott!" striga brusc Voldemort.
Tremurand, Nott se ridica in picioare si facu o plecaciune in fata stapanului.
"D-da..L-Lordule M-m-meu..." zise el speriat.
"Ahh....Nott...am niste informatii interesante." spuse acum calm Voldemort, impreunandu-si degetele.
"Si care ar fi acestea Lordul Meu?" intreba Nott inca mort de frica.
"SI eu care ma asteptam sa imi spui tu....Nu incerca sa il minti pe Lordul Voldemort! Eu stiu tot!"
"Dar eu...eu nu...Nu incercam ni-nimic...."
Voldemort rase ascutit si batjocoritor apoi indrepta bagheta catre Nott. Toti ceilalti devoratori inghetasera in scaune si priveau scena, neintelegand ce se intampla.
Nott ajunsese sa priveasca crucis la bagheta care acum ii ameninta viata.
"Lordul Meu! EU...Nu..." incepu el sa se scuze.
"LINISTE! Nu ma intereseaza scuzele tale jalnice...creatura dezgustatoare! L-ai tradat pe Lordul Voldemort! Acum vei plati..."
"Nu...NU!"
"AVADA KEDAVRA!"
Totul se termina rapid. Nott cazu pe spate, fara suflare.
Voldemort isi baga bagheta inapoi in roba apoi privi catre fetele dezorientate si speriate ale celorlalti.
Nereida si Jade se tineau strans de mana iar Samantha ar fi facut si ea lafel daca putea.
"Vedeti voi....Nott...a trecut de partea lui Dumbledore...urma sa ii dea informatii vitale chiar in aceasta seara...." zise Voldemort.

[Image: slytherin1-1.jpg]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 08 Sep 2008, 19:26
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 10 Sep 2008, 13:54
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 12 Sep 2008, 10:59
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 12 Sep 2008, 20:12
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 13 Sep 2008, 14:12
Re: Intrunirea neasteptata - by Kennya Allen - 13 Sep 2008, 21:15