pagini aurii (=)))
|
12 Sep 2008, 15:04
|||
|
|||
ms
![]() ![]() ![]() > ![]() oaca paca am sa mai pun o chestie.. Oglinda Varstelor Viata unui om,mai bine zis etapele pe care un om le parcurge in viata sa pot fi comparate cu alte etape , de exemplu cea a vietii unei flori. Pe masura ce crestem si responsabilitatile noastre cresc. Cand ma uit in oglinda,imi vad varsta,revad anii de demult,cum era atunci....cum e acum.Vad ca viata e ca o clepsidra cu nisip care se scurge repede,tot mai repede.Si in cateva secunde realizez ca mi'am pierdut viata uitandu'ma in trecut,realizez ca nu am trait destul in prezent,iar ca viitorul nu are nimic bun pentru mine. Acum arat altfel...chipul mi'e schimbat...m'am pierdut prea mult in amintirile de demult,in visele si sperantele mele de atunci. Lacrimile mi se preling usor pe obrazul rece. Refuz sa vad , sa'mi inchipui viitorul caci nimic bun nu'mi rezerva. Refuz sa'mi amintesc cum mi'am irosit viata traind din amintiri si vise , hranindu'ma cu speranta si dorinta. As vrea sa dau timpul inapoi,sa fiu iar cine am fost,sa las trecutul in urma,sa'mi traiesc prezentul si sa sper la viitor. am luat 10 la romana pe asta ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
pagini aurii (=))) - by Anna McNair - 12 Sep 2008, 14:30
Re: pagini aurii (=))) - by Ada McNair - 12 Sep 2008, 14:43
Re: pagini aurii (=))) - by Anna McNair - 12 Sep 2008, 15:04
|