Intrunirea neasteptata
|
12 Sep 2008, 19:56
|||
|
|||
Nosgoth aparu chiar in mijlocul camerei.
" Iar te apuci de jocuri , Marvolo? Se pare ca nu te-ai invatat de ultima oara." Lordul Voldemort isi ridica privirea si zise: " Aaaa... Dragul si scumpul meu var, ce te aduce pe tine aici, si intrebarea mea este cum de ai aparut chiar aici? Adica dat fiind ca sunt cel mai temut vrajitor din secolul acesta, ma asteptam ca vrajile mele sa tina deoparte vizitatori nepoftiti." Nosgoth se uita la el si incepuse sa rada: " Vai, Marvolo, de ce ma mai intrebi cand deja stii raspunsul, eu cel mai relizat vrajitor din acest secol in domeniul farmecelor, eu cel care a si inventat cele mai periculoase si temute farmece, cum am trecut de blestemele tale, stii prea bine, ca pentru mine nu exista acele blesteme e ca si cum as intra intr-o casa normala, orcum am venit sa te anunt ca or sa fie schimbari in Minister, mai multe detali nu iti dau, ti-am spus nu sunt nici de partea ta, nici de partea lui Dumbledore, razboiul vostru nu ma intereseaza, si stii si de ce." Lordul Voldemort se uita la el si ii zise: " Desigur am uitat ca nu esti vrajitor ger beget, dar sangele tau e mai pretios decat al unui sange pur." " Sangele de Veleour a fost mereu pretios, iar stii si tu acest lucru, mama ta l-a avut si tu il ai, dar din pacate nu ai atins inca acele taine, pe care eu deja le-am si intrecut." Cu astea Nosgoth disparu. ![]() Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel House: Slytherin Patronus: A floating Orb |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|