Intrunirea neasteptata
12 Sep 2008, 20:12
Voldemort parea putin perturbat de aparitia brusca a lui Nosgoth. Ar fi vrut sa il aiba de partea lui....puterea lor ar fi fost incomparabil mai mare...dar fie. Nu avea nevoie de ajutorul nimanui...se descurca si singur...cum facuse si pana acum.
Nagini devorase intregul cadavru iar acum se incolaci recunoscatoare la picioarele stapanului ei.
"V-am demonstrat ce se poate intampla cand va jucati cu intunericul....in caz ca mai vrea cineva sa ma tradeze, eu ii sugerez sa se gandeasca de doua ori. Nu uitati...Lordul Voldemort stie totul....tot ce vreti sa ascundeti.." zise el si privi insistent catre Lucius care se facuse alb la fata.
Urma o liniste dureroasa. Nereida nu stia daca sa se teama sau sa fie fascinata de puterea Lordului Intunecat.....cand vazu cum Nott este devorat, simti un impuls de a rade...de a batjocori acea scena macabra.
"Da...si mie mi se pare amuzant.." spuse brusc Voldemort, privind catre Nereida.
Aceasta il privi in ochi...si zambi malefic. Isi dorea sa fie ca el...sa fie asa de puternica...sa poata ucide fara a deschide macar gura...el era tot ceea ce venerase ea.
Jade se foia impacientata pe scaun. Nu stia ce sa creada.
"Acum plecati toti! Fiecare aveti misiunea voastra de terminat...Lucius, Draco, Nereida, Jade si Samantha...voi ramaneti aici." spuse Voldemort.
Unul cate unul, devoratorii disparura.

[Image: slytherin1-1.jpg]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 08 Sep 2008, 19:26
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 10 Sep 2008, 13:54
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 12 Sep 2008, 10:59
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 12 Sep 2008, 20:12
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 13 Sep 2008, 14:12
Re: Intrunirea neasteptata - by Kennya Allen - 13 Sep 2008, 21:15