Yummmyy
|
13 Sep 2008, 12:42
|||
|
|||
Deea intra repede in cofetarie.Ii era pofta de muulte dulciuri si vroia sa se indoape cu ele,pentru ca dupa cura drastica pe care o tinuse...
Merse la domnul Florean si spuse: ,,Vreau o prajitura cu ananas si toping de ciocolata,o punga de bomboane umplute cu cocos ,trei islare si o inghetata maaare de caspuni,ananas si capsuni cu banane ^__^ !'' Deea o vazu pe Sakura putin suparata si o intreba: ,,Ce este cu tine?'' ,,Nimic,vroiam si eu sa iau niste prajituri si mi-am uitat banii .'' ,,Haide,platesc eu,ia ce vrei !'' ,,Nu pot accepta!!'' ,,Haide,te rog,este placerea mea!Ia ce vrei ,am destui bani pe care iam stors de la parinti !Harry n-a primit nimic! '' ,,Nu stiu...pai...nu...lasa...oky ,bine!'' ,,Platesc eu si comanda ei,Florean ^_^ !'' ,,Bine ,atunci te costa 40 de galeoni!'' ,,De und esi pana unde? O__O '' spuse Deea uimita ,,Pai ,deai sti tu cat costa cutia de bomboane...'' ,,Bine ,bine !'' spuse ea putin imbufnata Ii plati totul lui Florean si se dusera amandoua la o masa. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Yummmyy - by Cheyenne Laurette - 13 Sep 2008, 12:14
Re: Yummmyy - by Deea Potter - 13 Sep 2008, 12:42
Re: Yummmyy - by Ada McNair - 13 Sep 2008, 13:56
Re: Yummmyy - by Deea Potter - 13 Sep 2008, 14:18
|