Yummmyy
|
13 Sep 2008, 13:56
|||
|
|||
Dintr-o data usa se deschise puternic. Se izbi tare de perete, incat scoase de la Florean o mutra putin enervata.
" Hei ! Asa te-au invatat parintii? " intreba el suparat. Ada il saluta politicos, si se aseza la o masa goala. Florean vazand ca sta degeaba, o intreba daca nu comanda ceva. Ada se ridica si spuse. " Da... un ecler va rog frumos. " Florean ii dadu un ecler mic cat degetul mare de la picior, iar Ada scoase din buzunar niste firimituri, si mai tarziu si banii. " Poftiti. " Florean ii zambi politicos, iar Ada se aseza la masa fara sa manance. Se uita doar pe geam. Cele doua fete credeau ca plange, de singuratate, asa ca o chemara langa ele. " Buna. " ii sambi Cheyenne " Salut " raspunse Ada zambindu-le celor doua fete. " Nu ai bani? " intreba Deea desi nu era sigura ca ar fi fost o intrebare buna. Ii putea lua toti banii. " Ah.. ba da am . Dar... nu am pofta de mancare. Am vazut ca este mai gol si mai linistit, si m-am gandit sa vin " iar Ada isi puse capul in maini . " Dar ce ai ?" intreba Cheyenne " Ehh...Benny :-<" raspunse Ada oftand adanc . " Trebuie sa-l uiti . " " Da.. cred ca asta voi face " spuse Ada, dandu-le doua palme dupa spate celor doua fete. " Oh.. nici chiar asa " zambi deea |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Yummmyy - by Cheyenne Laurette - 13 Sep 2008, 12:14
Re: Yummmyy - by Deea Potter - 13 Sep 2008, 12:42
Re: Yummmyy - by Ada McNair - 13 Sep 2008, 13:56
Re: Yummmyy - by Deea Potter - 13 Sep 2008, 14:18
|