Intrunirea neasteptata
13 Sep 2008, 14:27
Nosgoth se uita in ochi lui Voldemort.
" Degeaba incerci sa imi patrunzi mintea, farmecele mele nu lasa pe nimeni sa intre in mintea mea, nici macar cel mai mare vrajitor in Legilimantie, eu las? Nu Marvolo, niciodata, doar ca acest razboi nu ma priveste, stii prea bine si de ce. Iar ca sa fie mai clar." se intoarse catre devoratori."Am sa va spun povestea si numele meu adevarat."
Voldemort paru socat de aceasta veste.
" Cum asa vere, credeam ca este un secret la care tii foarte tare."
"Este, dar cred ca pot avea incredere in devoratori tai, dar cei care o vor auzi acum , aici, or sa fie blestemati, daca or sa povesteasca ce am zis eu or sa moara pe loc, desigur doamnisoara Ravenclaw , va fii intemnitata pe vecie in inchisoarea de cristal pentru fantome. Acum numele meu real este Nosgoth Levias di Veleour. Poate unii stiti despre familia Di Veleour, daca nu am sa va zic eu, este cea mai veche familie din toate timpurile, este o familie de elfi. In vremurile bune, cand magia de abia rasarea, elfi avea paduri nemarginite, fiecare elf era rege la padurea lui. Dar incuiati sau inmultit si au inceput sa distruga padurile, vedeti voi regi erau legati de padurile lor, daca padurea murea, murea si regele. Familia Di Veleour, sa refugiat in singura padure care nu va fii atinsa niciodata de Incuiati, si aceea padure este Padurea Interzisa. Eu sunt ultimul descendent direct al aceei famili, eu jumatate vrajitor , jumatate elf. Eu am sangele Di Veleour in venele mele, acest lucru imi aplifica puterile magica, dar ma face si nemuritor. Desigur si Marvolo are in el acest sange, dar cum el si-a distrus sufletul inainte sa invete tainele di Veleour, a pierdut aceasta nemurire. Vedeti de ce nu ma bag in razboi, pentru ca eu nu am treaba cu el, eu doar stau si ma amuz, am vazut prea multe razboaie la viata mea, am participat la prea multe, si degeaba rezultatul a fost acelasi. Acum Marvolo, ce ordine avea sa dai Devoratorilor tai?"
Cu asta Nosgoth se aseza iar pe fotoliu.

[Image: Locket_of_Slytherin_by_ajb3art.jpg]

Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel

House: Slytherin

Patronus: A floating Orb
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 08 Sep 2008, 19:26
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 10 Sep 2008, 13:54
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 12 Sep 2008, 10:59
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 12 Sep 2008, 20:12
Re: Intrunirea neasteptata - by Nereida Devon - 13 Sep 2008, 14:12
Re: Intrunirea neasteptata - by Nosgoth_Vi_Slytherin - 13 Sep 2008, 14:27