Intalnire cu Voldemort
|
13 Sep 2008, 17:56
|||
|
|||
Nosgoth era in inima paduri, o stia ca pe o carte, desigur fiind mostenirea lui, toate secretele care dainuie in padurea asta le stia. Se auzi un fasait, se intoarse si acolo era dragul lui var.
" Deloc subtil , Marvolo, te-am auzit instantaneu cum ai aparut, isi pierde oare Lordul Intunecat indemanrea." Furios Voldemort zis cu o voce rece: " Nu , dar tare greu mi-e sa cred ca nu ai aruncat tu vreun farmec pe aici." " Asa este Marvolo, se vede ca ma stii cat de cat, nu vroiam oaspeti neinvitati, dragut fiasco , cu elevi aceia de la Hogwarts." " Bine.... bine, acum sa dezbatem , ce facem cu Ledelues?" " Foarte simplu, il omoram, deja stie prea multe, si orcum nu il vreau intr-o pozitie de putere, nu are ce cauta in Ministerul Magiei, imi va creea probleme." " Vai.... dar ce-i cu tine varul meu, sa omori tu?" " Nu era vorba sa il omor eu , ci tu Marvolo, orcum esti obisnuit, si sincer nu am nici timp, caut un inel pierdut familiei mele de generatii." "Bine am sa trimit unul din Devoratori mei sa faca treaba, si problema asta va fii inchisa definitiv." "Stii prea bine ca Ledelues nu e orce vrajitor, poate infrange 10 devoratori" "Nu o sa trimit orce devorator, pentru cultura ta generala." "Bine atunci anunta-ma cand ai terminat treaba." Si cu asta Nosgoth disparu in umbre, lasand-ul pe Voldemort acolo singur. ![]() Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel House: Slytherin Patronus: A floating Orb |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire cu Cap-de-Mort | Jade A. Crawford | 19 | 3,096 |
21 Dec 2010, 16:35 Last Post: Scarlett Soul |
|
O intalnire neasteptata | Kasumi Mikoto | 10 | 2,337 |
22 Oct 2010, 22:22 Last Post: Kasumi Mikoto |