Intrunirea neasteptata
|
13 Sep 2008, 20:41
|||
|
|||
OOC: mi s-a ster sprima postare, sinn-am rabdare sa mai fac una, asa ca asta va fi scurta, sorry.
IC: Povestea fu oarecum plctisiotare, dupa parerea ei. Familie de elfi? Din cate stia ea elfii erau creaturi mitologice, care nu au existat niciodata. Cu siguranta acel barbat, Nosgoth, cum isi spunea el, era putin anormal. Acum, sa fim seriosi, nu exista nici o dovada stiintifica cum ca elfii ar fi existat vreodata Atatia savanti magici, ca Merlin, Paracelsus, Morgana si restul by au putut demonstra existenta elfilor. "Aceasta trebuie sa fie o gluma, din cate stiu eu elfii nu au existat niciodata si nimeni nu a putut dovedi existenta lor. Iar familia Di Veleour nu este decat o simpla failie de vrajitori normali, are a luat nasere cand doamana Cathrine Elenis si-a schimbat numele de familie, in 1950. Este o familie respectabila, si nu au nici un fel de puteri speciale. Si totusi, de ce ni s-a spus aceasta mica povestioara? Nu cred ca este un detaliu foarte important, avand in vedere ca multe fapte relatate de dumneavoastra sunt cat se poate de false." ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|