Bellatrix Lestrange
|
13 Sep 2008, 22:34
|||
|
|||
Cum am mai scris si la Sirius, nu o vorbi de rau pe Bellatrix..
Prostul obicei de a jigni personajele preferate ale oamenilor.. cum ai facut si cu Ginny si Voldemort. Deci, oricum, raman la pararea cuplului Sirius & Bellatrix... pentru ca sunt total diferiti, unul Devorator si celalalt din Ordinul Phoenix. Poate s'au inteles candva, si autoarea nu a precizat, cine stie? Btw, Bella e si frumoasa, si interesanta... inainte imi placea de Bella cu Voldy, dar acum m'am cam razgandit... intr'un fel, daca Voldemort ar fi iubit, si daca ar reusi sa iubeasca din nou... cred ca merita si el fericire, oricate rele ar fi facut. Intr'un fel, a tinut la Bellatrix, si probabil ar fi iubit'o si mai mult, daca nu ar fi murit. Cand a fost ucisa, ati aflat ce reactie a avut Lordul Intunecat. In ciuda faptului ca se presupune ca nu ar putea iubi, ca sufletul lui a suferit prea mult, a fost loc pentru un micut sentiment de apreciere... mai mare, sa zic asa, pentru slujitorul sau cel mai credincios. Nu idiotul ala de Crouch, sau cum s'o scrie, ci Bella, care nu a fost obsedata de Voldemort, dar l'a iubit. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|