Hai sa gatim ^^
|
14 Sep 2008, 14:22
|||
|
|||
Lyra Dust era hotarata. Nu avea de gand sa fie singura care nu stie sa gateasca. Nu stia sa faca decat un sandwich si o salata. Ei... Gata!
" M-am hotarat. Ma duc la spiridusi si poate ma vor invata sa gatesc ceva. " Incercase odata sa faca niste cartofi prajiti si ii prajise prea tare Se indrepta spre coridorul unde se afla portertul cu fructe. Spuse parola si intra. Deodata oti spiridusii navalira spre ea, intimpinand-o cu multe farfurii pline de macare. Lyra adora spiridusii de casa. Erau asa de draguti " Wow, multumesc! " spuse Lyra luand o placinta cu branza de pe o tava. " Dar... uh... de data asta am venit sa invat sa gatesc nu sa mananc. Credeti ca-mi puteti arata unele dintre trucurile voastre? " intreba fata ezitand. Un spiridus cu un sortulet ponosit clatina fericit din cap. " Nu esti prima care vrea sa invete. Acum 2 minute a mai venit un elev " spuse spiridusul facand semn inspre cineva pe care Lyra nu apucase sa-l observe. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Hai sa gatim ^^ - by Lyra Dust - 14 Sep 2008, 14:22
Re: Hai sa gatim ^^ - by Ada McNair - 14 Sep 2008, 14:39
Re: Hai sa gatim ^^ - by Jenny Spring - 14 Sep 2008, 16:58
Re: Hai sa gatim ^^ - by No name - 15 Sep 2008, 23:00
Re: Hai sa gatim ^^ - by Kennya Allen - 20 Sep 2008, 21:20
Re: Hai sa gatim ^^ - by Ada McNair - 24 Sep 2008, 09:53
Re: Hai sa gatim ^^ - by Ginny Malfoy - 08 Oct 2008, 23:39
|