Recomanda o carte
|
14 Sep 2008, 22:33
|||
|
|||
Ordinul secret al fetelor de pe Strada Caramel
Elise Primavera
Franny tanjeste dupa aventura, dar nu poate nici macar sa faca roata. Pru poate, dar prefera sa se ascunda sub patura si sa inventeze sfaturi de siguranta. Cat n'are nevoie de astfel de sfaturi, dar poseda puteri paranormale. Iar Ivy a avut parte de sapte ani de ghinioane - un Blestem pe cale sa se inrautateasca. Cele patru fete nu au nimic in comun, in afara de numele strazii pe care locuiesc. Si de faptul ca nu se suporta. Deloc. Sunt nevoite sa se uneasca atunci cand o misterioasa pereche de pantofi rosii isi face aparitia... odata cu eleganta si nebuna Cha Cha Stacatto, care seamana inspaimantator de mult cu o anumita vrajitoare rea... Amuzanta si originala, Ordinul secret al fetelor de pe strada Caramel este o poveste memorabila despre adolescenta, recitaluri de pian, Vrajitorul din Oz si magia adevaratei prietenii. Mai intai, preferata mea dintre fete a fost Franny, dar acum imi place mult mai mult Ivy, care a suferit cel mai mult dintre toate. Aceasta e cartea I. Autoarea de gandeste sa continuie seria. Pe mine m'a costat 38 lei, adica 380.000 vechi, si are scrisul mare, dar povestea e frumos tesuta si aceasta e una din cartile mele preferate. Asa cum scrie si pe a doua coperta a cartii: Nerecomandata fricosilor! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|