Doom's Day Has Come
|
15 Sep 2008, 16:31
|||
|
|||
Vreti sa aflati o zi absolut PERFECTA de 15 septembrie?
Mai intai, m'am trezit la 6, si am inceput sa urlu ca era 8 [ceasul meu statuse =))], apoi m'a linistit mama si m'am culcat la loc.. la 7 m'am trezit again, mama tipa pe mine de nervi la fiecare chestie pe care o faceam, si eu inca muream de somn In fine, pe la 7:30 chemam taxi'ul, asteptam vreo 20 minute in ploaie in fata casei, il lasam drequ si mergem pe jos la urmatoarea statie de taxi.. Unde, sigur ca nu era NICI'UN taxi! Dupa 2 minute [eram asa de heeepy eu si cu mama], vine unul, era sa ni'l suteasca o baba, dar noi suntem mai smechere si reuseste mama sa se bage pe locul din fata, apoi intru eu. Aha. Am ajuns la Traian [care e in partea cealalta a orasului], era aproape 8, o fata de'a IX'a a avut bunavointa sa ne spuna ca intrarea pe care doream noi sa ne bagam in scoala era pentru profi, si ne'a indrumat spre o intrare situata la vreo 2 km de noi [cred ca am mers 1453249 ore in ploaie]. Apoi, normal ca trebuie sa implinim cerinta obligatorie in liceul Traian: RATACESTE'TE! Intotdeauna mi se intampla asta! Am gasit 5C, dar eu eram la 5B [cea mai buna clasa de a cincea din tot liceul ![]() ![]() Si mi'e lene sa mai spun.. oricum, am iesit destul de devreme, pe la 11 parca. Acum astept ziua de maine, crizele mamei, ploaia [de'eia nu erau taximetre, a plouat azi cu caru`], ratacirea mea prin Traian, si ora de FRANCEZA.. god! Franca! THE END. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|