Doom's Day Has Come
|
15 Sep 2008, 17:30
|||
|
|||
Mmhh... Pot sa spun ca preferam sa nu vina ziua aceasta. Ma ia cu furnicaturi numai cand ma gandesc ca sunt in clasa a 7-a. Cand am vazut programul mi s-a facut si mai rau. Eu incep scoala la 8:20, da... ati citit bine... 8:20 nu 8:30 pana la 5 [ scoala particulara ] Pana in anul asta aveam ora de teme in fiecare zi pe la sfarsit. Ei bine... acum dupa ce ca stau pana la 5 nu mai avem nici macar ora aia de teme [ mah rog... 2. nu prea isi facea nimeni temele dar uneori ma mai apucam asa cat de cat ] ci avem alte ore care ni le baga pe gat. Dupa eu de la 5 deabea ma apuc de teme... Asta e inuman serios.
Deci avem asa: 5 ore romana 5 ore mate 5 ore de engleza 2 spaniola / franceza 1 geografie 1 istorie 2 fizica 2 chimie 2 biologie 3 ebraica [ o limba hieroglifica ] 1 info 1 tehnologie 1 desen 1 muzica 2 sport OMG ... 34 de ore pe saptamana e normal ? Nu sunt inca la liceu... Acolo ce o sa ne faca? Ah nu... le numar acum pe orar si vad ca sunt 36 Nu stiu ce am sarit dar ma rog. 36 de ore o.O Nereida, nu pot sa cred... Alea sunt toate orele tale o.O 16? Si tu ai 18 ani... Mdah... ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|