O vizita in Aripa Spitalului
16 Sep 2008, 16:29
"Incep eu spuse Jade. Adevar sau provocare?" zise ea, aratand catre Nereida.
"Provocare..clar!" ii raspunse ea zambind.
Jade le chema pe celelalte fete langa ea si incepura sa susoteasca despre ce provocare sa ii puna Nereidei. Se hotarara dupa cateva minute.
"Ok...Te provoc sa ii colorezi parul doamnei Pomfrey albastru cu verde." zise Jade iar fetele incepura sa rada pe infundate.
Nereida radea si ea. Se ridica din pat si le facu semn fetelor sa se intoarca in paturi.
"AAAAAAAAAAAU!" Urla Nereida.
Doamna Pomfrey dadu buzna afara din birou.
"Ce dumnezeu e? Pentru numele lui Merlin!!!! Ma inebuniti! Ce e domnisoara Devon cu galagia asta?"
"Oooo...Doamna Pomfrey, ceva groaznic s-a intamplat cu piciorul meu. Nu il mai pot misca!" zise Nereida prefacandu-se ca i-a intepenit piciorul
"Dumnezeule! S-ar putea sa fi alergica la Ditaniu....stai asa!" zise Pomfrey speriata si se grabi catre dulapul cu leacuri magice.
Cand se intoarse, Nereida scoase bagheta rapid si murmura "Colorinos Peros!" iar parul asistentei se facu jumate verde si jumate albastru.
Fetele celelalte se intoarsera cu fata in perna si izbucnira in ras.
"OOh..alarma falsa...cred ca a fost doar un carcel...." zise Nereida abtinandu-se de la ras.€
Madam Pomfrey mormai ceva despre linistea in salon apoi se inchise in biroul ei.
Nereida se tranti in pat si incepu sa rada isteric...acompaniata de celelalte fete.
"Bun...Acuma cine urmeaza?" intreba Jade.

[Image: slytherin1-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O vizita in Aripa Spitalului - by Kennya Allen - 08 Sep 2008, 15:53
Re: O vizita in Aripa Spitalului - by Nereida Devon - 16 Sep 2008, 16:29

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Vizita neasteptata Luna Slytherin 2 1,152 05 Jul 2010, 10:12
Last Post: Bella Emily Rose
  Vizita cu surprize Bella Emily Rose 3 1,231 07 Nov 2009, 17:14
Last Post: Isabella River