Ingrid Flamesbort
18 Sep 2008, 15:53
OOC: Am primit permisiunea Lyrei Dust de a-mi schimba numele personajului. Rog pe cineva sa inchida celalalt topic.

Din moment ce mi-am schimbat numele personajului, cred ca as putea si inventiva si sa ii creez o noua poveste captivanta.

Nume complet: Ingrid Martha Flamesbort
Varsta: 13 ani
Zodia: Fecioara
Locul nasterii: Vilnius, Lituania
Culoarea preferata: Turcoaz

Mama [Maria Flamesbort]: decedata. A fost profesoara de Vajthat la Durmstrang
Tatal [Adrian Flamesbort]: redactor la revista Zeflemistul
Frati/surori: Melania Flamesbort, in varsta de 2 ani

Prieteni: Samantha Ravenclaw [scrieti daca vreti sa fiti trecuti]

Materia preferata: Grija fata de creaturile magice

Scurta descriere: Ingird este o fata ce provine dintr-o familie modesta, insa care s-a imbogatit mult in decursul ultimelor secole. Are 1,68 si 45 kg. Are parul negru, lasat sa creasca pana la jumatatea spatelui. Adesea si-l prinde in codite impletite ce ii atarna de dupa umeri. Are ochii verzi. In cazul in care incaperea este slab luminata, intesitata culorii scade. Uneori este jenata de acest lucru, caci culoarea atrage atentia asupra ei, toti elevii crezand ca este de la Viperini. In afara orelor de curs se imbraca foarte colorat, de pe mana ei nelipsind bratarile colorate. Adora robele de la Hogwarts si ar da orice [well, nu chiar orice] pentru a o putea purta mereu. Este putin zapacita si se impiedica uneori, insa este o prietena loiala. Este foarte grijulie in prezenta surorii ei, pe care o vede destul de rar. A ales sa isi petreaca vacantele la Hogwarts, pentru a-si schimba stilul de viata. Este obisnuita sa manance mancaruri ciudate, deobicei fructe de mare.

Bagheta: 28 cm, lemn de stejar, rigida, continand o pana de hipogrif

[Image: Evanna-Lynch-as-Luna-Lovegood-799.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Ingrid Flamesbort - by Ingrid Flamesbort - 18 Sep 2008, 15:53
Re: Ingrid Flamesbort - by Ada McNair - 18 Sep 2008, 20:13
Re: Ingrid Flamesbort - by Samantha Ravenclaw - 19 Sep 2008, 09:52
Re: Ingrid Flamesbort - by Ingrid Flamesbort - 19 Sep 2008, 13:12
Re: Ingrid Flamesbort - by Ingrid Flamesbort - 20 Oct 2008, 15:15

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post