Doom's Day Has Come
|
19 Sep 2008, 16:57
|||
|
|||
Lyra Dust Wrote:3 ebraica [ o limba hieroglifica ] OMFG tu faci asa ceva? Ma rog, eu am trecut a 12-a..liniste totala la cateva materii Uite ce fac eu la mate info: 4 romana [trebuiau 3 dar nici directoarea nu stie ce s-a intamplat de avem 4 ![]() 5 de mate ca una e optional 4 info 3 fizica dintre care facem doar doua ca una e dedicata Einsteinilor care dau bacu la fizica 2 chimie [trebuia 1 dar a facut diriga o schema si ne-a taiat un optional de istorie ales de noi si ne-a bagat chimie] 3 ore de bio [una e optional bagat pe gat de diriga ca nu avea ore si o dadeau afara din scoala si una e dirigentia desi presimt ca pana la sf anului o sa o tinem intr-o dirigentie continua ![]() 2 sport [una e optional] 1 geogra 1 istorie 1 filozofie 1 religie 2 germana 4 de engleza ca suntem intensiv Si pentru ca suntem intensiv trebuia sa ne alegem doar doua optionale din patru pentru ca doua sunt ocupate de engleza. Dar iata ca ne-am trezit cu 4 , pe langa cele doua ore de engl. Nu esti singura care suferi |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|