Doom's Day Has Come
|
19 Sep 2008, 18:48
|||
|
|||
Povestea primei zile de scoala
Festivitatea de deschidera care se tine de obicei pe unul dintre terenurile de sport(avem 2 terenuri + o sala de sport) trebuia sa incepa la 10. Eu constiincioasa m-am trezit pe la 7.30 si am plecat la scoala pe la 9 fara ceva. Ce o fi fost in capul meu nu stiu... Ajung eu la scoala... cand ce sa vezi: nu era nimeni de la mine din clasa. Erau cateva zeci de persoane, dar majoritatea erau boboci de liceu si de gimnaziu. Astept ce astept, 10 minute... nimeni, 20... nimeni, 30.... au inceput sa apara colegii. Asteptam noi entuziasmati festivitatea, cand ne anunta diriga ca festivitatea se tine in sala de festivitati si participa doar profesorii. Legat de ore, eu am 31 pe saptamana si sunt la profil mate info(cls a 8-a) la cel mai bun colegiu din judet: -mate 5(una e optianulul) -romana 4 -informatica 2(una e optionalul) -geografie 2 -istorie 2 -chimie 2 -fizica 2 -engleza 2 -franceza 2 -biologie 1 -latina 1 -ed. tehnologica 1 -religie 1 -c. civica 1 -sport 1 -dirigentie 1 -desen 0.5 -muzica 0.5 (facemn o sapt. muzica si una desen) [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|