Gasirea Necunoscutului
20 Sep 2008, 15:19
Era totul perfect din casa vecinilor o luara pe jos pana la conacul lui, murmura niste descantece si intrara in conac.
" Faceti-va comozi"
Raizen se uita uimit.
"Vad ca iti place comoditatea Nosgoth, atat multe chesti, dar vad si lucruri vechi, carti cu coperti cu sigla si runa elfilor."
"Sunt carti mostenite de deceni, este conacul familiei mele, si te rog stii care imi e numele adevarat Lothias Di Veleour, Nosgoth e doar pentru vrajitorime. Maestre Theoden ce citesti acolo?"
Theoden se intoarse catre el uimit
"Este cumva Encicopedia Padurilor din Veleha? Adica rasei noastre a fost pierdute de deceni intregi. Nimeni nu stie ce sa intamplat, aici sunt toate secretele acelor Paduri, comori, si multe altele.
" A fost data cadou de regele vostru de la vremea aceea, ia fost data chiar lui Eledias, al 2 rege al Padurii Interzise, a zis ca avea nevoie de cineva de incredere, cred ca simtea ca se apropie sfarsitul, asa ca a ramas ca mostenire in familia mea, dar esti bine venit sa o ei, este mostenire de la rasa ta, si cred ca ne va ajuta, vezi tu , eu nu o pot citi, imi apare intr-un dialect diferit."
"Probabil cum se intampla si noua, adica nici Theoden , chiar daca are sange de elf ca noi, nu poate citi scrierile noastre, cred ca asa isi pastrau elfi secretele" zise Raizen

"Orcum acum trebuie sa ne inarmam, eu desigur cu bagheta, o sa imi iau si niste carti foarte vechi, aproape pierdute vrajitorimei, o sa ne ajute enorm, plus ca sunt chiar cel mai bun vrajitor din secol in domeniul Farmecelor, si magia ta o sa ne ajute Raizen, dar cred ca sabia si scutul mai mult" Raizen rase la aceasta remarca
"Am desigur si obiecte magice, cu puteri speciale, o sa ne ajute si si mai multe, dar trebuie sa le caut. Voi cam ce aveti de gand sa luati? Si cand ne hotaram, prima oprire va vii chiar in Padurea Sheffield , acolo tre sa iau o carte, si simt ca o sa gasim si mai multe detalii care o sa ne ajute."

[Image: Locket_of_Slytherin_by_ajb3art.jpg]

Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel

House: Slytherin

Patronus: A floating Orb
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Gasirea Necunoscutului - by Raizen Isildur - 20 Sep 2008, 14:08
Re: Gasirea Necunoscutului - by Raizen Isildur - 20 Sep 2008, 14:55
Re: Gasirea Necunoscutului - by Nosgoth_Vi_Slytherin - 20 Sep 2008, 15:19
Re: Gasirea Necunoscutului - by Raizen Isildur - 20 Sep 2008, 17:06