Gasirea Necunoscutului
20 Sep 2008, 17:06
"Eu imi voi lua Sabia si Scutul evident. Voi avea nevoie totusi si de camasa de zale, coiful si restul armurii. Imi vor trebui si niste Seeth-uri cred..." raspunse Raizen.
"Seeth-uri ??" exclama Nosgoth uimit. "Credeam ca secretul crearii Seeth-urilor e de mult pierdut..."
"In calatoria mea nu am gasit numai un Ou" rase Raizen. "Am gasit si cateva pergamente in care se explica cum pot fii create aceste substante care vrajesc armele unui razboinic."
"Extraordinar !" exclama Nosgoth din nou.
"Asa spuneam si eu. Mhmmm..eu voi mai avea nevoie si de niste potiuni anume, niste ngrediente si carti importante. De asemenea vom avea nevoie de o franghie, sau doua, si niste merinde."
"Am adus eu un rucsac vrajit. Pot incapea in el o multime de merinde."
"Excelent ! Oare mai avem neovie de altceva ?"
"Da, cred ca vom avea nevoie de bani." zise Raizen.
"Atunci va trebui sa trecem pe la Gringotts. Vom da fiecare o suma egala de galeoni" propuse Nosgoth.
"Buna idee. Pai, acum va trebui sa asteptam ca Grazgalok sa termine potiunea. In timpul asta, in car stam degeaba, am putea sa incercam sa aflam secretul Oului."
"De asta ma pot ocupa eu. Am citit canda o carte in care se facea aluzie la Oul Nirowen. Erau cateva indicii acolo. Insa numai imi aduc aminte numele cartii !" spuse Theoden.
"Ok. Calatoria asta e singura noastra speranta de a readuce rasa Elfilor la viata. Razboiul de pe Amazon de acum 784 de ani a ne-a fost fatal. Aproape fatal." spuse Raizen ganditor.
Zilele trecura rapid. Cei 3 prieteni citeau incontinuu carti incercand sa gaseasca indicii despre cum putea fii invia Nirowen. Nu fura deranjati de nimeni si nimic, insa de multe ori li se parea ca aud sunete ciudate, si erau cu ochii in patru. Cand mai erau doua zile pana la plecarea in marea calatorie, Theoden exclama:
"Evrika ! Am gasit cartea! Am gasit-o!"

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Gasirea Necunoscutului - by Raizen Isildur - 20 Sep 2008, 14:08
Re: Gasirea Necunoscutului - by Raizen Isildur - 20 Sep 2008, 14:55
Re: Gasirea Necunoscutului - by Raizen Isildur - 20 Sep 2008, 17:06