Ghid Noutati
|
21 Sep 2008, 12:53
|||
|
|||
Dupa cum a-ti vazut, forumul s-a schimbat foarte mult intr-un timp foarte scurt, asa ca trebuie sa stiti si voi cum v-or functiona lucrurile de acum incolo.
1) Cu siguranta a-ti observat ca eu si Kennya am facut o tema noua pentru forum. Va rugam sa folositi Mozilla Firefox, Opera sau Internet Explorer 7 pentru ca tema sa fie afisata corect. Internet Explorer 6 are probleme cu afisarea transparentei la PNG-uri, iar noi am folosit foarte multe PNG-uri cu porituni transparente, deoarece calitatea e mult mai buna decat la un GIF. 2) Am creat scriptul pentru Sortare automata, de acum, membrii noi dau click pe "Sortare" in meniu, raspund la intrebarii si sunt sortati, fara alte batai de cap. 3) Vechile forumuri au fost pastrate, insa, au fost redenumite si mutate in alte parti. De asemenea, dupa cum a-ti si vazut, au fost adaugate o multime de alte forumuri. Vechile forumuri cu Camerele de Zi ale celor 4 case, au fost imprastiate si sunt vizibile doar de UserGroupul corespuzator Casei respective. 4) Daca doresti sa devii un afiliat, de acum exista doua "pachete", Silver si Gold. In cazul pachetului Silver, link-ul vostru va aparea pe pagina cu Afiliati, iar voi puteti pune bannnerul catre noi oriunde pe siteul vostru. Daca alegeti pachetul Gold, bannerul siteului vostru va fii afisat pe fiecare pagina a forumului nostru, dar trebuie sa faceti si voi asta in schimb. Sau macar sa apara pe pagina principala vizibil de oricine. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Ghid Noutati - by Raizen Isildur - 21 Sep 2008, 12:53
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ghid RP | Kennya Allen | 25 | 8,067 |
11 Mar 2008, 16:28 Last Post: Ingrid Lestrenge |