Ce iubiti cel mai mult?
|
26 Sep 2008, 21:36
|||
|
|||
IL IUBESC PE RAIZEN
Si mujerele mele Si tutele McNair =] Nu stiu ce m'as face fara familie si prieteni.. fara net oarecum mai supravietuiesc =] daca ma pot intalni cu toti de pe'aici in realitate.. Deci cel mai mult tin la Raizen, Kennya, Ophelia, Ada [si Anna, desi nu o cunosc prea prea bine; ) ) - nu ti'am stricat ziua Raiz ![]() Bine, poate pentru unii a iubi pe cineva pe care nu l'ai cunoscut niciodata in realitate e o aberatie, dar pentru mine nu. Nici nu imi mai amintesc cum de am ajuns sa tin la fiecare in parte atat de mult [probabil e de vina memoria mea]. Daca ma apuc acum sa spun despre fiecare in parte stau pana maine. Chiar daca se pare ca il cunosc pe Raizen mai putin decat Lyra sau altcineva, il stiu suficient cat sa stiu cand e nevoie de niste bate sau un simplu hug [-x si imi place sa vorbesc cu el Cat despre Kennya si Ophelia.. senioara si trajedia > ![]() Si surorile tute =] inainte vorbeam foarte mult cu Ada, am cunoscut'o si pe Anna.. acum mai e si Lordul Smoala, VIP'ul simpatic al acestui forum, prin intermediul caruia Smiley a ajuns frate'miu si chiar Raiz varu'miu, apoi fratele meu scump > ![]() Asa.. nu mai am ce zice, din lene si din faptul ca mi se pare ca vorbesc prea patetic =] Sa nu uit ca ADOR frigiderele roz cu stelutze nu pot sa nu le amintesc chiar pe ele =] EDIT: si, desigur, tin si la Lyra > ![]() Motivele nu le mai insirui aici, de lene [=)]. Lyra, nu sunt supi pe tine > ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Faza care v-a placut cel mai mult intr-o opera literara. | Kasumi Mikoto | 12 | 4,608 |
12 Dec 2010, 18:15 Last Post: Crysella Blythe |