Lumina de la capatul tunelului
|
27 Sep 2008, 17:49
|||
|
|||
Cea care o trezise era Mary Mystery, colega sa de la Cercetasi. O privea pe Lyra putin derutata, gandindu-se cum de reusise sa atipeasca in timp ce cativa elevi din anul II faceau atat de mult zgomot.Dar, brusc fata Maryei se schimba, iar ochii sai caprui inchis si atat de veseli se marira ascuzand o umbra de groaza.Un gand ii trec prin minte si simti ca in urmatorul moment va cadea pe iarba, dar contrar asteptarilor ei, ramase neclintita precum o stana de piatra incercand sa articuleze un cuvant. Lyra o privea speriata intrebandu-se ce a determinat schimbarea sa brusca:
" Ai patit ceva? Ce s-a intamplat?" Parca eliberata de o povara imensa, Mary ii raspunse: " Nu am nimic, sunt bine.Eu... eu doar mi-am amintit...nu conteaza, sunt bine." Mary parea intr-adevar mai bine, dar de fapt inca ii revenea in minte amintirea misterioasa. " Dormeai, Lyra? " o intreba Mary. " Atipisem."ii raspunse Lyra. La aceste cuvinte, Mary impietri din nou, aparandu-i din nou in fata ochilor amintirea.De data aceasta insa isi reveni mult mai repede. "Si presupun ca nu ai visat nimic sau ceva de genul acesta, nu?" si nelasandu-i timp Lyrei sa rapunda, Mary adauga: " Stii... si eu am adormit de cateva ori aici si... dar nu conteaza, oricum nu ai visat nimic, nu? [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lumina de la capatul tunelului - by Lyra Dust - 26 Sep 2008, 17:24
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Briana Brighton - 27 Sep 2008, 17:49
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Lyra Dust - 27 Sep 2008, 18:40
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Briana Brighton - 27 Sep 2008, 19:22
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Lyra Dust - 28 Sep 2008, 20:46
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Briana Brighton - 03 Oct 2008, 18:26
|