Lumina de la capatul tunelului
|
27 Sep 2008, 18:40
|||
|
|||
Lyra nu vroia ca Mary sa o considere nebuna asa ca spuse:
" Am visat ceva. " Atunci fatza lui Mary prinse o culoare rozalie. " Am visat ca eram o balerina si dansam in duet cu Fred si George. " spuse Lyra razand. " Oh... Credeam ca... " spuse Mary. ' Oare de ce ma intreaba ce am visat? Oricum, acela nu putea fi nimic mai mult decat un vis. Poate intr-o seara ma voi strecura aici si voi intra in lac. Sunt sigura ca era ceva legat de acest lac... Daca acel tunel duce catre un loc secret? Poate ca legatura asta este pericuoasa. Daca cu adevarat exista un tunel subacvatic asta inseamna ca ... se poate intra in Hogwarts si pe alte cai. ' " Ah... Mary, eu trebuie sa ma duc putin la bibloteca " Lyra nu mai astepta niciun raspuns si se indrepta spre castel. ' Poate voi gasi ceva intr-o carte. ' Si Lyra se puse pe cautat. Si cauta fara incetare, dar nu avea curajul sa o intrebe nimic pe Doamna Pince. ' Trebuie sa existe ceva legat de acel tunel. ' ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lumina de la capatul tunelului - by Lyra Dust - 26 Sep 2008, 17:24
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Briana Brighton - 27 Sep 2008, 17:49
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Lyra Dust - 27 Sep 2008, 18:40
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Briana Brighton - 27 Sep 2008, 19:22
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Lyra Dust - 28 Sep 2008, 20:46
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Briana Brighton - 03 Oct 2008, 18:26
|