Lumina de la capatul tunelului
|
27 Sep 2008, 19:22
|||
|
|||
In timp ce Lyra cauta inca prin carti sperand ca va gasi ceva care sa o ajute sa desluseasca misterul, Mary intra in biblioteca tinand in brate cateva manuale grele si o foaie lunga de pergament.Nu fu surprinsa deloc sa o vada pe Lyra acolo, desi trecuse destul timp de la intalnirea din curte.Se gandi cateva clipe daca este bine sa mearga la ea. Poate ca Lyrei nu i-ar fi facut placere sa o revada dupa aceea intamplare... doar a plecat brusc din curte, fara sa o lase pe Mary sa spuna vreun cuvant. Isi dadu seama ca Lyra nu stia de ce se comportase asa de ciudat si poate o crezuse nebuna sau in cel mai bun caz o fata putin cam ciudata.
Mary se hotari sa incerce sa ii vorbeasca din nou Lyrei si spera ca de aceasta data colega ei va intelege. Se gandi ce ar putea sa ii spuna Lyrei pentru a o observa, dar nu mai fu nevoie sa spuna nimic deoarece scapa una dintre cartile pe care le avea in brate, iar bufnitura o trezi pe Lyra din studiul sau. "A... tu erai? Scuze ca am plecat asa, dar chiar a trebuit sa merg putin la biblioteca"ii spuse Lyra, parand putin deranjata de aparitia Maryei. " Eh... stiam deja asta" Mary schita un zambet apoi continua: " Pot sa te ajut?" "A... nu, multumesc mult, dar ma descurc. Stii tu, teme..."ii raspunse grabindu-se Lyra. "Bine, daca nu vrei sa imi spui nu este nevoie. Apropo, si eu am i-am visat pe Fred si George,dansand cu mine, de fapt nici macar nu a fost un vis.Eu ma duc sa imi fac temele. Scuza-ma ca te-am deranjat si daca ai nevoie de ajutor stii unde ma gasesti" Cu aceste cuvinte Mary se indeparta si se aseza la o masa nu foarte departe de Lyra.Spera ca nu se inselase si ca visul pe care il avusese Lyra era chiar amintirea ei. ' Daca este ceea ce cred eu, Lyra isi va da seama ca si eu am avut visul, daca m-am inselat si ea chiar i-a visat pe gemeni sau ceva de genul, atunci chiar va crede ca e o coincidenta si ca si eu am avut un vis banal ' Dar Mary nu putea sa se insele, doar practica foarte bine Legilimantia si vazuse visul Lyrei pe care si ea il avusese.Nu putea sa ii spuna Lyrei cum aflase acest lucru pentru ca stia ca nu avea voie sa patrunda in mintea colegilor ei, dar Mary o facuse fara sa isi dea seama, fara sa poata sa se controleze. Diferenta dintre Mary si Lyra era ca prima stia adevarul despre misteriosul vis, iar a doua inca era in cautarea lui.Mary se bucura intr-un fel ca mai este cineva care poate vedea acel lucru si spera ca intr-o zi va putea sa desluseasca intreagul mister cu ajutorul Lyrei sau fara. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lumina de la capatul tunelului - by Lyra Dust - 26 Sep 2008, 17:24
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Briana Brighton - 27 Sep 2008, 17:49
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Lyra Dust - 27 Sep 2008, 18:40
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Briana Brighton - 27 Sep 2008, 19:22
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Lyra Dust - 28 Sep 2008, 20:46
Re: Lumina de la capatul tunelului - by Briana Brighton - 03 Oct 2008, 18:26
|