Un loc de refugiu
|
28 Sep 2008, 21:36
|||
|
|||
Psssh.
"DRACO! PORCULE!" racni Ginny, aruncand cu un tub de pasta de dinti [=)] in el. "NU AM FACUT PE MINE! LORDUL SMOALA E DE VINA!" urla acesta, iar robo-ciorile care tocmai aparusera in peisaj vorbira mai departe: 'Smoalaa.. de vina.. Lordul Smoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala' [cateva geamuri sparte pe fundal]. Kennya ramase tacuta, ridicand privirea. Ginny privea spre cerul care se intunecase, iar Kennya ridica privirea. Nereida se juca absenta cu niste cioburi, vrajindu'se sa ridice privirea, asa cum facea Kennya pentru a zecea oara. "HEi!! Am o idee!" striga Ginny, in clipa urmatoare incepand sa isi testeze talentele muzicale [restul geamurilor s'au spart]. Chilotina iesi dintr'un veceu calare pe o masina de spalat si se alatura corului [acum chiuvetele plesneau pe rand]. "Nereido, nu ar trebui sa fim la ore?" zise Kennya peste vocea lui Ginny, a robo-ciorilor, a Chilotinei si a masinilor de spalat. "Nu stiu fta" zise aceasta, in timp ce Kennya ridica privirea. La usa ciocani cineva. Kennya se duse sa deschida, ridicand privirea. Era un tip care ducea niste cutii cu prajiturele si un registru. "Ooo buna!" zise el fericit. "Am descoperit un nou model de a te sterge cu hartia igienica la.." "Nu suntem interesate" zise Kennya inchizand usa, in timp ce ridica privirea. Ooc: lipsa de inspiratie :-j |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Un loc de refugiu - by Nereida Devon - 08 Sep 2008, 13:02
Re: Un loc de refugiu - by Kennya Allen - 08 Sep 2008, 15:44
Re: Un loc de refugiu - by Nereida Devon - 08 Sep 2008, 16:42
Re: Un loc de refugiu - by Ginny Malfoy - 08 Sep 2008, 21:47
Re: Un loc de refugiu - by Nereida Devon - 09 Sep 2008, 09:15
Re: Un loc de refugiu - by Kennya Allen - 10 Sep 2008, 08:05
Re: Un loc de refugiu - by Nereida Devon - 10 Sep 2008, 09:18
Re: Un loc de refugiu - by Kennya Allen - 20 Sep 2008, 19:09