Ura
|
29 Sep 2008, 10:48
|||
|
|||
Ei ... Ginny ...
Sunt sigura ca si Raizen ca mama ta te iubeste foarte mult. Asa se comporta parintii. Poate este mai severa, dar asta nu inseamna ca nu te iubeste. Si pe mine tata ma cearta toata ziua.. [gaseste el mereu un motiv] dar asta nu inseamna ca nu mai iubeste. Daca nu te-ar iubi, te-ar da afara din casa si nu ti-ar mai da de mancare, nu ti-ar mai lasa net, etc. Asta inseamna sa nu te iubeasca. Unii parinti prin bataie si cearta, isi exprima dragostea, fiindca vor sa ii duca spre un drum bun. Asa si pe mine ma mai cearta.. si imi zice ca nu sunt buna de nimic. Ce-i drept, nu este corect asa, dar tac si inghit. Mai tarziu ii trece.... ![]() Aah... eu nu am urat pe nimeni niciodata. Nu stiu cum este sa urasti : ![]() Acesta este un sentiment tampit care ti-l creezi singur. Adica.. niciodata nu am simtit ura aia sa ii iau gatul cuiva... si ... deobicei ura este pentru toata viata...deci... mna Nu am avut asemenea specimene pe care chiar sa le urasc.. poate doar nu le placeam.. dar in rest ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Ura - by Smaranda Jost - 27 Sep 2008, 19:21
Re: Ura - by Smaranda Jost - 27 Sep 2008, 19:52
Re: Ura - by Raizen Isildur - 27 Sep 2008, 19:57
Re: Ura - by Ginny Malfoy - 27 Sep 2008, 20:15
Re: Ura - by Raizen Isildur - 27 Sep 2008, 20:29
Re: Ura - by Ada McNair - 29 Sep 2008, 10:48
Re: Ura - by Ginny Malfoy - 29 Sep 2008, 23:03
|