Petrecere de Halloween...?
29 Sep 2008, 23:25
DEci ma gandeam.. pe langa sa postez aici Finna, la ceva pentru Halloween pana la urma, e legat de vrajitori si noah :-j poate ceva la Sala Mare. Nu stiu de ce postez acum, cu o luna inainte de Halloween =], dar pana la urma subiectul poate fi mai larg, incluzand tot ce tine de Halloween. De fapt motivul principal pentru care am postat aici e acela ca vreau sa ma laud ca fac Halloweenul acasa la o prietena :-> O sa fie cul cu mancare cula si povesti de groaza cule si decoratiuni cule =]
Bine, eu ma ocup de decoratiuni :-> faza e ca vine si sora de 5 ani a prietenei respective :-s eh :-j asta e..
Am citit undeva.. niste mancare numai buna pentru Halloween ; ) ) adica fierbi un ou, il gauresti in varf si pui o maslina acolo, si pui niste firisoare de ketch-up pe ou.. parca ar fi un ochi, cu vinisoare rosii =] si mai facem si prajituri in forma de dovleci.. mrg :-j mai e pana atunci
Voi ati sarbatorit vreodata Halloween'ul? Eu.. sincer.. nu. Nici nu mi'am dat seama data trecuta ca e 31 octombrie =] Btw, am o costumatie de vrajitoare prin pod :-> cred
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Petrecere de Halloween...? - by Ginny Malfoy - 29 Sep 2008, 23:25
Re: Petrecere de Halloween...? - by Ada McNair - 30 Sep 2008, 14:52
Re: Petrecere de Halloween...? - by Lyra Dust - 30 Sep 2008, 20:44

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Happy Halloween! Raphael Olivier 6 2,114 31 Oct 2012, 21:35
Last Post: Lexie Stryder
  Halloween Lyra Dust 34 8,078 01 Nov 2010, 22:01
Last Post: Jade A. Crawford