Sub palcul de copaci
|
01 Oct 2008, 21:26
|||
|
|||
Ginny ramase singura, masandu'si ranile. Kennya se intoarse dupa 5 minute, parand ca iar intrase pe horn.
"Hahalino.." zise Kennya, privind suspicioasa un carnat ce parea ca le spioneaza de dupa tufishuri. "Vezi ca Chilotina s'a apucat iar de striptease. Au fugit bietii profesori mancand pamantul din Marea Sala. Doar viperinii si astropufi au ramas sa se bata cu colace de veceu." "Ce stire.. mirifica =P~" sp Ginny salivand. Deodata, o lumina albastra rasari dinspre cer, iar un hombreu secsi shi cu aripioare isi facu aparitia, cazand peste Kennya. Aceasta incerca sa se ridice, dar ramase hipnotizata de.. nu, nu de acel hombreu de pe ea, ci de carnaciorul XXX din tufish. "Buna, pamanteni primitivi, numele meu de cod este Fund di Cocostarc si imi plac macaroanele cu branza. In cv'ul meu scrie ca sunt prieten cu Lordul Smoala si am venit aici cu scopul de a vizita domnitele frumoase, despre care am auzit ca trag vanturi imbatatoare, si sa incerc sa ajung VIP - Very Important Parrot. Acum, ma lasi sa ma fingeresc cu tine? :->" spuse el la Kennya, care se scobea in urechi cu un betzisor. "Huh? " facu aceasta. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sub palcul de copaci - by Ginny Malfoy - 08 Sep 2008, 17:13
Re: Sub palcul de copaci - by Kennya Allen - 20 Sep 2008, 19:53
Re: Sub palcul de copaci - by Ginny Malfoy - 01 Oct 2008, 21:26
Re: Sub palcul de copaci - by Kennya Allen - 02 Oct 2008, 20:31
|