O discutie fara sfarsit
04 Oct 2008, 20:43
In acel timp, Ada intra in Aripa Spitalului , cu mana plina de sange.
" Puii mei ! De ce trebuia eu sa fac un heelflip cu tona de sarma ghimpata in fata? "

Kennya care era acolo se uita la fata ciudat si se intoarse spre Lucy, care acum se uita pe tavan si se parea ca fredoneaza o melodie.
Kennya o intreba ce canta, iar Lucy ii rapunse ca o melodie pe care mama ei i-o canta mereu inainte sa adoarma. Dar din pacate, mama nu mai era.
Kennya murmura un cuvant in genul "trist" si schimba subiectul imediat, aducand vorba despre ce fel de briose prefera.

" Madam Pomphrey!! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu rana asta " exclama fata care statea singura cu fundul pe un pat.
Madam Pomfrey venea enervata murmurand ceva despre cat de neastamparati sunt elevii in ziua de azi , si despre cum ii va confisca Adei skate'ul , pentru a nu-i mai ocupa timpul cu ranile ei. In fiecare zi , mereu!
" Lasa ca nu am sa-ti mai dau drumul de aici! " spuse ea intorcandu-se si luand niste bandaje cu care ii astupa rana.

" Salut Kennya! Ce facI ? "
Fata incepu sa ii povesteasca ce a vazut, si ce este cu fata care statea acolo intinsa pe pat.
" Oare ce an o fi? "
Kennya dadu din umeri si se indrepta din nou cu fata, la fetita care acum se pare ca adormi.

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O discutie fara sfarsit - by Kennya Allen - 04 Oct 2008, 20:23
Re: O discutie fara sfarsit - by Ada McNair - 04 Oct 2008, 20:43
Re: O discutie fara sfarsit - by Kennya Allen - 05 Oct 2008, 18:53
Re: O discutie fara sfarsit - by Ada McNair - 05 Oct 2008, 19:31
Re: O discutie fara sfarsit - by Kennya Allen - 05 Oct 2008, 21:05