Adunarea Roiala
|
04 Oct 2008, 22:07
|||
|
|||
"Now that's what i call beast =)))" spuse Raizen in timp ce se prapadea de ras si arata cu degetul spre Muffin. "Vaiiii doamne, e infiorator =))" mai spuse el in timp ce 'era pe jos' razand cu lacrimi.
"Daca bestia ta e mai mare deat pufultezul meu, asta nu insemana ca e mai buna cu ceva fata de Muffin. Nu-i ajunge nici la degetul mic lui Muffin !" spuse Ada McNair indignata. "Iar daca Aslan al meu ne mai mic, nu inseamna ca Thorn emai bun decat el !" zise si Lyra tinandu-i partea prietenei sale. "Raiz, de cate ori sa-ti spun ca trebuie sa fii dragut cu animalele de talie mica. Nu toate pot fii la fel de puternice si inteligente ca mine.." spuse Thorn si incepu sa rada si el zgomotos. In acel moment atentia intregii sali era indreptata spre locul unde stateau cei trei prieteni si animalele lor. Fiecare participant tinea partea unuia dintre cei trei. "Raizen are dreptate...animalutele alea mici nici nu se compara cu puternicul Thorn" zise un vrajitor mai in varsta ce avea un pui de dragon in lesa. "Nu, te inseli. Aslan e cu mult mai inteligent decat bruta aia mare si urata !" zise o vrajitoare scunda o pisica neagra in brate. In acel moment un vrajitor inalt, cu parul carunt si ochii verzi, veni grabit sa vada ce se inampla. Cand observa despre ce este vorba, expresia de pe fata sa se schimba brusc si incepu sa radieze de bucurie. Isi drese vocea si spuse: "Doamnelor si Domnilor ! Ce ar fii daca am organiza un concurs intre cei 3 tineeri vrajitori ? Castigatorul primeste 20 de galeoni !" Lumea aproba incantata, iar organizatorul anonim incepu sa intocmeasca regulile si probele. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Adunarea Roiala - by Raizen Isildur - 03 Oct 2008, 23:09
Re: Adunarea Roiala - by Lyra Dust - 03 Oct 2008, 23:26
Re: Adunarea Roiala - by Ada McNair - 04 Oct 2008, 10:20
Re: Adunarea Roiala - by Raizen Isildur - 04 Oct 2008, 22:07
Re: Adunarea Roiala - by Lyra Dust - 07 Oct 2008, 19:25
Re: Adunarea Roiala - by Samantha Ravenclaw - 09 Oct 2008, 10:00
|