Recomanda o carte
|
05 Oct 2008, 16:09
|||
|
|||
Harry Potter, bineinteles. Iubesc cartile acestea, deci ^____^
Apoi, cum a spus si Ginny di Hahalina, Copiii Lampii Fermecate sunt exceptionale. Umh, eu nu am citit decat al 2-lea volum, fiindca nu le-am cumparat, insa acesta e foarte frumos. Si merita citit ^____^. Apoi, cartile mele preferate: Pantalonii Calatori. Stiu, suna extrem de naspa si nu va atrage deloc, ca si pe mine la inceput. Bibliotecara mi le-a recomandat si am zis sa incerc. Insa am ajuns printre cei mai mari fani la inceput. Acum, deh, mi-a mai trecut. Este vorba despre 4 fete, 4 foarte bune prietene. Ele nu s-au despartit niciodata, insa in prima carte va trebui sa o faca, deoarece fiecare pleaca in alt loc in vacanta de vara. Tibby e singura care ramane acasa, pentru a lucra, insa isi face o prietena foarte buna, care moare la sfarsitul cartii. Bee pleaca intr-o tabara de fotbal, unde isi intalneste "marea dragoste", Carmen pleaca la tatal sau si descopera ca acesta vrea sa se recasatoreasca, iar Lena in Grecia, unde isi intalneste (si ea) "marea dragoste". Sunt foarte, foarte interesante. Insa, totusi, ce legatura au toate astea cu o pereche de pantaloni? Foarte mare, fiindca gasesc niste jeansi care le sunt buni tutuor, desi au forme diferite. Sunt 4 carti in total. Daca vreti, le puteti citi. Va asigur ca nu regretati. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|