Privind spre noi orizonturi...
|
05 Oct 2008, 17:21
|||
|
|||
In urmatoarea saptamana,Lisa incepu lectiile de patinaj.Invata repede si se descurca destul de bine pe gheata,fiindca mai mersese uneori la patinoar.
Isi facu si noi prietene,una din ele fiind Melinda,cea cu care se intelegea cel mai bine.Antrenamentele le avea dupa ce venea de la scoala. Chris si Elliot veneau deseori sa o priveasca cum patina pe gheata. -Te descurci de minune,Lisa!zise Chris in una din zile,la sfarsitul unui antrenament al Lisei. -Multumesc,Chris.Cand iti doresti mult ceva,muncesti din greu si reusesti. -Ce mai face Sparky?intreba Elliot. -Catelusul meu scump?E bine,a mai crescut si il iubesc pe zi ce trece tot mai mult. -Ne bucuram pentru tine,spuse Chris,cu o voce blanda. -Hei,am o idee!Ce ziceti daca iesim azi in patru?Noi trei si prietena mea,Melinda.E o fata foarte simpatica si tin mult la ea,zise Lisa,incantata.E si ea patinatoare. -Eu sunt de acord.Elliot? -Desigur,nu strica sa cunosti persoane noi! -Bine atunci,voi vorbi cu ea. -Noi plecam,Lisa.Ne intalnim mai tarziu,bine? -Bun,la revedere Chris.La revedere Elliot. Mai tarziu,Lisa discuta cu Melinda,iar aceasta accepta,si cateva ore mai tarziu iesira la plimbare. Era deja mijlocul lunii mai.Vremea era deosebit de calda.Verdeata ce ii inconjura in parcul in care erau cei patru,parea sa ii binedispuna. Baietii pareau sa fie incantati de compania Melindei.Era o fata blonda,cu un chip bland,ochi albastri si avea un ten nu prea bronzat.Se vedea ca era cam timida. In urmatoarele zile,cei patru mai iesira uneori impreuna,alteori doar Lisa,Chris si Elliot. Cand veni vacanta de vara,Lisa merse mai des la patinaj.Dorea sa se antreneze din ce in ce mai mult,voia sa fie mai buna. Intr-una din zilele lunii iunie,Chris se duse singur la patinoarul unde se antrena Lisa. -Buna Chris.Ce faci?Cum de nu e si Elliot cu tine?il intreba Lisa. -Salut.Eu sunt bine.Elliot n-a putut veni,de aceea sunt singur.Mergem? -Hai,mi-e dor sa merg in parc. -Cei doi se asezara in parc,pe o banca,si incepura sa vorbeasca. Lisa era imbracata intr-o rochie albastra,iar Chris era in maieu si pantaloni scurti.Deodata,Lisa scoase un mic tipat. -Ce ai patit,Lisa?? -Ce am patit eu?Mai bine spus,ce ai patit tu la picior?! -Eu…e o operatie,am fost operat in urma unui accident…spuse Chris,destul de nelinistit. -Dar…nu mi-ai spus niciodata nimic despre asta!Ce s-a intamplat de fapt,Chris? El ezita sa ii raspunda,dar pana la urma isi lua inima in dinti si incepu: -Lisa,cred ca a sosit timpul sa aflii adevarul.Va durea,cred ca nu ma vei putea ierta niciodata,dar trebuie sa-ti spun. Fata era cu adevarat speriata,dar Chris continua.Trase aer in piept si zise: -Eu…eu am avut un accident cu scuterul pe care il aveam,acum 2 ani.Am dat peste o persoana…am omorat-o,Lisa!spuse Chris,tremurand din cap pana in picioare,si plangand. Lisa plangea si ea,parca temandu-se de urmatoarele cuvinte ale lui Chris. -Acea persoana..Lisa,acea persoana era Jason… Chris plangea si mai tare.Lisa,de asemenea. -De…de ce nu mi-ai spus?!striga ea,disperata.Cum ai putut sa faci asta?? -Imi pare rau,Lisa.Nici nu ai idee cat de greu mi-a fost sa-ti ascund asta,dar nu am vrut sa te ranesc,pentru ca… -Ai facut-o oricum,Chris,nici nu ai idee cat de rau mi-ai facut,zise Lisa foarte suparata,si pleca plangand,lasandu-l acolo pe Chris,tremurand,cu lacrimi in ochi.El termina apoi propozitia,dupa e Lisa era departe… -…petru ca te iubesc,Lisa… Aceasta marturisire rupse relatia de prietenie dintre cei doi.Nu mai vorbeau deloc,amandoi erau ingrozitor de tristi. Lisa isi gasea alinarea in Sparky,iar Chris in Elliot.Trecura saptamani,poate luni.Elliot era disperat,nu mai stia cum sa se poarte cu ei.Cand iesea cu Chris,acesta era deprimat si ii zicea ca ar da orice ca Lisa sa il ierte,iar cand iesea cu ea,era trista si ii cerea sfaturi. -Oare ar trebui sa il iert,Elliot? -Da,Lisa,fiindca nu a fost intentionat,doar stii.Inca il are pe constiinta,are cosmaruri cu el,nu va putea trece niciodata peste trauma asta. -Nu stiu,Elliot…Jason nu mai e,datorita lui Chris.Mi-a luat tot ce aveam mai scump pe lume… -Dar ti-a si daruit totodata si clipe minunate,nu?Stiu ca il iubesti,Lisa…si el pe tine. -Ai dreptate,poate peste un timp il voi ierta.Am nevoie sa ma gandesc la asta foarte bine,suspina Lisa. Dupa vreo saptamana,Chris se plimba abatut prin oras.Dintr-o data isi aminti ca Lisa avea antrenament in acea zi si se gandi sa treaca pe la ea,pentru a incerca sa rezolve problema. Insa afara era o vreme caniculara,iar Chris avea de mult timp anemie.De aceea,in timp ce se indrepta spre Lisa,i se facu rau si lesina,cazand pe jos,in apropierea patinoarului. Lisa termina antrenamentul,iar cand auzi Ambulanta ce venise dupa Chris,iesi in fuga din patinoar si il vazu la o mica distanta. Chris era asezat pe o targa si se pregateau sa-l urce in Ambulanta. Lisa tipa si fugi la el,intreband medicii ce se intamplase.Acestia o anuntara ca lesinase,dar isi va reveni. Fata se urca in Ambulanta si ii sopti lui Chris la ureche ca va fi bine. Cand se trezi la spital,si o gasi pe Lisa langa patul lui,Chris nu stiu ce sa zica. -Lisa…ce surpriza,eu…imi pare r… -Nu,Chris,nu spune nimic,il intrerupse Lisa.Va fi bine totul,crede-ma. Il imbratisa cu toata forta ei,si ii spuse: -Te iert,Chris,fiindca te iubesc,si vreau sa fiu langa tine mereu.Tu ai luat de langa mine cea mai importanta persoana din viata mea,dar tot tu m-ai readus la viata,mi-ai redat fericirea si m-ai invatat sa ma bucur din nou de viata.Iti multumesc,Chris. -Lisa,chiar vorbesti serios?Doamne,nu pot sa cred.Te iubesc,nici nu stii cat de mult.Si tu mi-ai schimbat viata de cand ai aparut. -Dar Chris,vreau sa te rog sa incerci sa nu imi mai amintesti de Jason,pentru ca vreau sa il uit…trebuie. -Stiu,Lisa,nu iti voi mai aminti de el.Te voi ajuta sa treci peste asta,iti promit. Si in acel moment,Chris o saruta pe Lisa;primul lor sarut…Erau impreuna,erau fericiti,era ceea ce isi doreau amandoi. Dar atunci in salon intra Elliot,care fusese anuntat de Lisa. -Hei,doctorul a spus ca…ca… Si se intrerupse cand ii vazu pe cei doi sarutandu-se.Ei se uitara uimiti la Elliot,iar apoi incepura sa rada. -Deci,ce a zis doctorul?intreba Lisa,zambind. -Pai,a zis ca poate fi externat Chris.Mai sa fie,se pare ca v-ati impacat…spuse Elliot,parca incercand sa gaseasca cuvintele potrivite. -Da…mai mult de atat,suntem impreuna!il lamuri Chris. -Doamne,cat ma bucur pentru voi,chiar meritati sa fiti fericiti impreuna!ii felicita Elliot. -Elliot…imi pare sincer rau pentru tine,stiu ca o iubeai pe Lisa…incepu Chris,simtindu-se vinovat. -Stai linistit,Chris,voi doi va meritati unul pe altul,nu aveam dreptul sa ma bag intre voi.In orice caz,am intalni o fata de care m-am indragostit,si maine voi iesi cu ea. -Si veti fi impreuna?intreba Chris? -Daca va accepta… -Sper sa accepte,imi doresc sa fii fericit,Elliot!ii zise Chris. -Si eu imi doresc asta.Si iti multumesc pentru tot,ai fost mereu alaturi de mine,adauga si Lisa. -Cu placere,prieteni.Acum,ce ziceti sa iesim din spitalul acesta sumbru si sa mergem undeva unde e racoare,e frumos si e ferit de soare? -In parc?Desigur.Ma duc sa ma externez si plecam. Dupa trei zile,acasa la Lisa,ea si Chris discutau,si se pregateau sa iasa. -Abia astept sa o intalnesc pe prietena lui Elliot!Cred ca e simpatica!se entuziasma Lisa. -Probabil,fiindca Elliot nu ar sta cu o persoana insuportabila,sunt sigur.Hai sa mergem. Urmau sa se intalneasca la un fast-food.Lisa si Chris ajunsera primii.Cand ajunse si urmatorul cuplu,Lisa si Chris ramasera cu gurile cascate. Era Melinda. -Ei bine,spuse Elliot,satisfacut de uimirea prietenilor sai,v-o prezint pe iubita mea. -De cand nu te-am mai vazut,Chris!Ce mai faci,Lisa?intreba Melinda,vesela. -Secretoaso,de ce nu mi-ai zis?Cum ai putut tine un astfel de secret?intreba Lisa,inca socata. -Voiam sa iti fac o surpriza,rase Melinda. Dupa ce isi revenira,comadara pizza si suc si sarbatorira noul cuplu,razand si radiind de fericire. Trecu ceva timp,iar Lisa discuta odata cu Chris si intr-o zi se dusera amandoi la mormantul lui Jason.Ii dusera flori,iar Lisa vorbi cu el,de fapt cu mormantul,dar spera ca Jason sa o auda,de oriunde era. -Jason…eu sper ca esti fericit pentru mine,fiindca eu sunt.Am reusit datorita lui Chris sa imi revin din trauma provocata de moartea ta.Sper sa nu fii suparat pe mine,pentru ca acum iubesc pe altcineva,pe persoana care te-a omorat…Dar sper ca stii ca tu vei avea mereu un loc in inima mea.Tu m-ai invatat sa iubesc si pentru asta iti voi fi recunoscatoare toata viata.Dar a venit timpul sa incep o noua viata,una fericita,in care sa nu mai fiu deprimata.Iti multumesc,Jason,pentru tot.Pe curand… Lisa se ridica de pe mormant,dar intr-un fel era fericita. -Tot ceea ce poti sa-ti spun,Jason,este ca voi regreta toata viata ce am facut,dar vreau sa iti promit ca voi avea mereu,mereu grija de Lisa,si ii voi darui iubirea de care are nevoie pentru a fi fericita,zise Chris catre mormant. Lisa si Chris se luara de mana si se intoarsera acasa,avand in fata un viitor plin de lucruri bune si rele,pe care sa le traiasca impreuna,la bine si la rau. Final... A Drama Princess..
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Privind spre noi orizonturi... - by Aida-chan - 05 Oct 2008, 17:20
Re: Privind spre noi orizonturi... - by Aida-chan - 05 Oct 2008, 17:20
Re: Privind spre noi orizonturi... - by Aida-chan - 05 Oct 2008, 17:21
Re: Privind spre noi orizonturi... - by Aida-chan - 05 Oct 2008, 17:21
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |