O discutie fara sfarsit
05 Oct 2008, 19:31
OCC aaa Whistle cred ca mi-a scapat faza aia Whistle

" Asa.. deci cum iti spuneam... " si Ada incepu din nou sa ii povesteasca, cum era acasa in vacanta, iar pe Benny il urmareau doua fete tute. " Si stii? Ii urmareau oriunde mergeau!!! " spuse Ada indignata si punandu-si mainile incrucis. " Povesteste-mi si tu ceva din ale hombreilor " spuse Ada avand sclipiri in ochi. Kennya facu o fata speriata si verifica usa cu privirea, ca sa poata aproxima viteza cu care ar putea ajunge pana la ea, fara ca Ada sa isi dea seama.

Intre timp Lucy veni inapoi in Aripa Spitalului.
' Salvati de clopotel ! ' zise Kennya in minte. Atunci fata, se indrepta spre Lucy repejor, pentru a scapa de alte intrebari ale Adei. Se pricepea in intrebari a caror raspunsuri nu erau tocmai educative.
Dintr-o data, sunete de pasi se auzira ca si cum cineva ar alerga spre Aripa Spitalului.
" Oare ce se intampla? " spuse Ada, care se grabi spre usa. Atunci , observa un elev din anul IV de la Cercetasi care il avea pe Muffin in mana. Era ranit. Avea labuta insangerata. Ada se ingrijora si incepu sa planga la motan, fara sa faca nimic. Poate se astepta sa se vindece doar din asta.
Atunci doamna Pomfrey, incerca sa-l ajute cu ceva, chiar daca nu era priceputa in animale.
" Bine fie! " spuse madam Pomfrey luand motanul si ducandu-l pe un pat, din spatele unui paravan.

" Cine se aseamana se aduna " spuse Kennya razand, iar Ada facu cu mana "blablabla"

OOC: lipsa de inspiratie.. :-s dar trebuie sa fac posturi ca sa.. imi primesc salariul mai repede

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O discutie fara sfarsit - by Kennya Allen - 04 Oct 2008, 20:23
Re: O discutie fara sfarsit - by Ada McNair - 04 Oct 2008, 20:43
Re: O discutie fara sfarsit - by Kennya Allen - 05 Oct 2008, 18:53
Re: O discutie fara sfarsit - by Ada McNair - 05 Oct 2008, 19:31
Re: O discutie fara sfarsit - by Kennya Allen - 05 Oct 2008, 21:05