Misterul spiridusului din bucatarie
07 Oct 2008, 20:26
"Haide Kryb..lasa-ne sa te ajutam...stapanul tau va fi foarte fericit" insista Nereida.
"SI cand il vom gasi ii vom explica totul..." continua Kennya.
Andreea il mangaia pe spate si ii intinse un pachet de servetele noi noute.
Ochii spiridusului erau deja umflati si rosii de la atata plans iar asta le facea pe fete sa devina tot mai ingrijorate.
Nereida observa cum Kryb framanta dintr-o parte in alta o bucata de aluminiu...atunci ii veni o idee.
"Kryb...ce ai tu acolo?" intreba fata aratand catre bucata de staniol mototolit.
"Stapanul lasat un mic cadou lui Kryb...oo...e tot ce mai are Kryb de la bietul stapan...." zise el si mangaie bucata de staniol.
"Pot sa vad si eu putin?" intreba Nereida, cu inima stransa si teama unui refuz categoric.
Spre miarea fetelor Kryb intinse bucata de staniol iar Nereida o lua cu atentie. Kennya si Andreea intelesesera ca e ceva ascuns. Incercara rand pe rand sa desfaca staniolul dar fara reusita.
"Cred ca e protejat cu o vraja" zise Andreea.
"Hmm....dar nu cred ca ar fi ceva foarte complicat...adica daca i l-a lasat spiridusului sigur are o vraja usoara pentru ca el sa poata deschide..." zise Kennya gandita.
"Hai sa incercam..."zise Nereida si atintindu-si bagheta catre staniol spuse "Hexium Revelio!"
Instantaneu staniolul se desfacu iar inauntru se afla un medalion mare de argint
incrusat cu pietre negre care formau un simbol ciudat.
"Fantastic!" exclama Andreea.
Kennya lua medalionul si il deschise. Inauntru se afla poza unui tanar, in jur de 20 de ani, cu parul negru si ondulat, ochi albastri surprinzatori si totusi o privire rece.
"Cine e?" intreba Nereida.
"Habar nu am.." raspunse sincer Kennya.
pe cealalta parte a medalionului era lipita o hartie indoita. Andreea o deschise si citi....

[Image: slytherin1-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Misterul spiridusului din bucatarie - by Nereida Devon - 07 Oct 2008, 20:26

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Petrecere in bucatarie Tora Chang 9 2,672 02 Feb 2012, 09:59
Last Post: pisicuta_mica
  Povesti din bucatarie Alice Swan 14 2,917 09 Feb 2011, 18:50
Last Post: Alice Swan
  Misterul dintre oale :)) Derya K. Godwell 11 2,769 06 Feb 2011, 21:20