Thread Closed 
Labirintul
11 Oct 2008, 18:21
Dar nu apuca Kennya sa termine bine si deodata apare Peeves de dupa colt si incepe sa chicoteasca fara nici un sens si striga in gura mare: Hai sa facem jocul putin mai greu ! Si atinci labirintul era in plina schimbare ! Rafturile se schimbau neincetat si toti erau confunzi pentru ca acum un raft era intr-un loc, in momentul urmator raftul se afla in alta parte a labirintului ! Toti erau socati pana cand deodata a aparut Ron de dupa un raft si le-a spus celorlalti: Repede veniti dupa mine si eu am venit ca si voi sa ma plimb pe aici in cautarea cartii : "Cartea monstruasa despre monstrii" si mam pierdut, dar deodata am vazut ca aveam buzunarul spart si curgea din el numai bomboane cumparate de la Lorzii mierii! Aveam o sansa sa ma intorc, aveam o sansa sa nu piarda casa mea puncte, dar in secunda urmatoare am vazut artificiile albastre si mam dus repede sa vad ce s-a intamplat ! Asa vam gasit pe voi ! Hai sa mergem repede pana nu vine Filch sa ne gaseasca ! Insa Draco incapatanat si ignorant, doua calitati deloc bune caracteristice lui Draco, a spus: Dispari tradator de sange ce esti ! Doar nu am ajuns eu la mila ta ! Crabe si Goyle se uitau nedumeriti unul la celalalt, dupa care la Draco . Draco le zise celor doi ca daca se duc cu Tradatorul de sange, nu vor mai face parte din grupul lui! Atunci Ron plecase impreuna cu restul elevilor dupa urma bomboanelor , iar Draco si cei doi asa zisi prieteni ai lui au ramas sa cutreiere prin labirint. Nu trecea minut fara ca Goyle sa nu se vaite si sa spuna ca innebuneste! Pana cand totul a inceput sa revina la normal si din spatele portilor de fier a aparut Madam Pince si ia vazut pe cei trei elevi. Aceasta era enervata peste masura si le-a zis celor trei ca o sa ii spuna profesorului Snape, si o sa aiba detentie in fiecare sambata timp de 3 ore in biblioteca si o sa tipareasca afise pentru Turnirul celor trei Vrajitori pana cand o sa innebuneasca! Atunci lui Ron incepu sa-i creasca inima de bucurie pentru ca i-a dovedit lui Reacredinta ca insolenta si proasta crestere nu este buna lsa nimic ! P.S. Cer ca acest mesaj sa fie considerat trei mesaje pt ca am scris cred ka o pagina dintr-o carte !

[Image: 5l9d8w.jpg]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Labirintul - by Within Temptation - 29 Sep 2008, 12:20
Re: Labirintul - by Aurelia_Giurgea - 29 Sep 2008, 23:07
Re: Labirintul - by Ingrid Flamesbort - 30 Sep 2008, 14:54
Re: Labirintul - by Within Temptation - 30 Sep 2008, 21:23
Re: Labirintul - by Ingrid Flamesbort - 01 Oct 2008, 14:30
Re: Labirintul - by Aurelia_Giurgea - 01 Oct 2008, 23:26
Re: Labirintul - by Selena Lovegood - 05 Oct 2008, 12:09
Re: Labirintul - by Kennya Allen - 05 Oct 2008, 19:20