Labirintul
|
11 Oct 2008, 20:45
|||
|
|||
Ooc: "Cer ca acest mesaj sa fie considerat trei mesaje pt ca am scris cred ka o pagina dintr-o carte !"
Scuze din suflet ca a trebuit sa te obosesti atat incat sa faci un post atat de lung, Ron Moody! Nu, serios! Si eu as cere ca un post prapadit sa se treaca drept altele 3! Mai ales cand e lipsit de logica si in care nu fac decat sa par eroina zilei.. tipa care gaseste mereu solutia salvatoare.. ce se baga in seama venind si tinand un discurs ca stie ce trebuie toti sa faca.. Magnific Si nu prea inteleg o chestie. Parca o tulisera toti de'acolo. Cum de stiai tu cum fusesera prinsi Draco si ai sai? Esti cumva clarvazator? Ma inchin in fata imaginatiei tale * ma abtin sa pronunt adjectivul ![]() Apropo.. cer scuze pentru dimensiunile acestui ooc, dar am remarcat ceva: "Ginny incepe sa alerge nedumerita si sa caute peste tot...insa nu gaseste nimic...de undeva din spatele ei se aud nite rasete" Da` inca nu postasem si nu scria nicaieri ca eram prin biblioteca ![]() Bic: Era intr'adevar ciudat faptul ca nu era nici'o bomboana pe jos. Bine, erau cateva imprastiate pe podea, langa un vraf de carti, dar in rest... "Sigur aveai mai multe bomboane la tine?" zise Cassie. "Da mey erau cel putin 20" spuse Ron Moody. "STai.." spuse Kennya speriata. "Nu cumva contineau biscuiti.. nu?" "Aumph.. hehe ![]() ![]() "DAaa aveau si inca gustosi ![]() "Heei budinca" spuse Ingrid .. ba stai =]] nu asta zisese "TUTO! Cu ajutorul lor puteam iesi din labirint!" spuse Ingrid [asa..] Dar Kennya tacea. Ridicase privirea, ganditoare. "Am o idee ." Dar, surprinzator, mesajul de mai sus nu venise de la Kennya, care era prea ocupata sa observe cat de sus putea ridica privirea, ci de la Ginny, care privea ca tuta. "Hai sa escaladam Everestu` ![]() DAr dintr'o data, se auzi un mormait prelung, iar totul se intuneca si se facu negru . "Stai.. iar o ia Smolly cu pozitiile si mormaielile Matrix.." spuse Ginny, observand intre timp o bomboana cu biscuite pe jos. "Heei.. ce'i cu mirosul asta? :-w" spuse Aurelia. "Cred ca e Ginny de vina" comenta Serena, acceptand bucuroasa o masca cu oxigen de la Kennya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Labirintul - by Within Temptation - 29 Sep 2008, 12:20
Re: Labirintul - by Aurelia_Giurgea - 29 Sep 2008, 23:07
Re: Labirintul - by Ingrid Flamesbort - 30 Sep 2008, 14:54
Re: Labirintul - by Within Temptation - 30 Sep 2008, 21:23
Re: Labirintul - by Ingrid Flamesbort - 01 Oct 2008, 14:30
Re: Labirintul - by Aurelia_Giurgea - 01 Oct 2008, 23:26
Re: Labirintul - by Selena Lovegood - 05 Oct 2008, 12:09
Re: Labirintul - by Kennya Allen - 05 Oct 2008, 19:20