Despina Damianeci
|
12 Oct 2008, 17:52
|||
|
|||
Imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat. Am sters toate mesajele, e urat ce s-a discutat.
Nu am vrut sa se ajunga aici, eu [JUR] vroiam doar sa-ti atrag atentia ca daca creezi ceva frumos, nu trebuie sa arati faptul ca esti constient de acel lucru. Trebuie sa joci teatru, sa spui ca "nu-ti vine sa crezi ca ii place", ca tie "ti se pare nereusita" etc, chiar daca nu e asa. Asta face oamenii sa te aprecieze mai bine. Asta alunga si invidia. De exemplu, eu cand am vazut ca spui ca esti constienta de faptul ca ficul tau este frumos si superb, m-am enervat, si am reactionat, recunosc, asa cum nu trebuie. Eu sunt o fire mai ciudata, foarte ciudata. Am o personalitate puternica, si asta, uneori, e rau. Sunt uneori prea sigur pe mine, prea orgolios, prea ingamfat. Recunosc. Am facut o mie si una de greseli din cauza personalitatii mele, de xemplu on cearta cu Julia Potter. Imi pare rau de ea, era o fata de treaba pana la urma Cat despre faptul ca nu dau poze cu mine, este pt faptul ca nu-mi place de felul in care arat. De fapt, nu sunt prea fotogenic. Asta e tot. Sunt un tip obisnuit, nu sunt handicapat, nu sunt mutilat, etc..doar obisnuit. Eu daca uneori exagerez cu reactiile mele, nu trebuie sa ma luati in seama. Stiu ce ziceti....e usor de zis...dar nu am ce face. Asta sunt eu. Maii ales ca aseara eram intr-o stare avansata de depresie. Urasc depresiile. Cat despre Ginny, ea este o fire foarte certareata si orgolioasa, insa e o faa de treaba ce merita respecatata. Ce vreau eu de la voi este sa ma considerati ca pe egalul vostru, nu ca pe un admin, vreau ca atunci cand priviti rang-ul meu sa vedeti Anul V. Asta nu inseamna ca ma puteti jigni sau injura, nici eu nu pot, chiar daca sunt admin. Vreau sa ne respectam unii pe altii, si sa fim egali. Nu vreau sa nici tu si nici Andru sa plecati. Mi-ar parea rau. Inteleg ca nua veti timp de postat dar, totusi macar o data pe saptamana un post la RPG nu e mult. In fine, important e sa fim prieteni, nu sa facem posturi la RPG. O z i buna. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|